Ukoliko Neovisni izumitelji pripremiti i podnijeti svoje aplikacije patentnih Utility?

Dobio sam pitanje danas iz newbie izumitelja. Ona je pročitao knjigu o sebi pro (radi ga sami) priprema i podnošenja zahtjeva komunalnih patenta i vjeruje da možda ona može uspješno pripremiti i podnijeti zahtjev komunalnih patenta na proizvodu ona razvija.

Ona brine da iako ona nije pravilno mogli pripremiti svoju prijavu komunalnih patenta i vjeruje da ona ne može mijenjati svoj izvorni program tako da se ona mora “dobiti to pravo prvi put” (zapravo, da je netočna… Zahtjev se može mijenjati, ali: 1. Novi podaci zove “nova stvar” ne mogu se naknadno dodao i 2. joj tvrdi kako je prvobitno predstavljen možda ju zaključati u lošem položaju, kao što su za dobivanje patenta najširu moguću zaštitu).

Ona ne mora / želi potrošiti svoj novac na odvjetničke troškove (tipično $3,500.00 na $7,500.00) da joj komunalnih patenta profesionalno pripremljen za nju. Ona se osjeća njezina jedina alternativa, osim podnošenja pro SE pronaći ulagača, ponekad se naziva “anđeo”, joj pomoći sa svojim troškovima. Ona kaže da “To samo izgleda tako neodoljiv.” što je tipično stanje-of-um u kojem nezavisni izumitelji nađu.

Moj odgovor na nju je da iskusni tehnički pisac (ili slično DETALJ orijentiran pisac koji piše puno – Mnogi izumitelji izostaviti dijelove svog izuma koji su kritični koji ne mogu biti dodan kasnije i zadržati izvorni datum podnošenja… tzv. “nova stvar”) može adekvatno pripremiti i podnijeti svoju privremenu patenta, što je potpuna otkrivanje izuma, uključujući sastavne dijelove i kako oni rade zajedno (ili za metodu… koraci i kako oni rade zajedno). Nisam koristio neki od softvera patenta preparata na tržištu pripremiti privremene patenta.

Po mom mišljenju, Nitko tko nije pravilno obučeni u zakonima o patentu (viče namijenjen) može adekvatno pripremiti i podnijeti svoj zahtjev komunalnih patenta kamoli ga tužiti za izdavanje kroz SAD. Zavod za patente (USPTO). Komunalne patenata imaju stroge zahtjeve za pripremu (posebno srce primjene… tvrdnje) i bit će pomno sud ako je vaš izum postaje komercijalni uspjeh, a netko želi da ga izgubiti.

Potrebno je ne samo pravno znanje stečeno polaganjem ispita Patent Bar dao USPTO, ali o 2-3 godine obuke pod nadzorom DNEVNO iskusan odvjetnik patenta. Stoga, Odvjetnik newbie patent ili patent agent (nije odvjetnik) tko prošao Patent Bar, ali nije trenirao iskusni patentni odvjetnik nije ni kvalificiran za pripremu patenta od njega / sama! Biste li “ići pod nož” pomoću “hirurg” koji je samo čitao knjigu radi o operaciji mozga i vi ste njegov / njezin prvi pacijent? Mislim da ne!

Ona je također razmišlja koristeći programski paket podnijeti privremenu patenta. Nisam koristio takav softver, ali to može biti vrijedna pomoć u pripremi privremeno patenta (vidi dolje o tome da ima rezultate Recenzirao gost patentnog odvjetnika). Što se tiče softverske programe pripremiti aplikaciju komunalnih patenta, “umjetna inteligencija” trenutno ne mogu ni adekvatno simuliraju procese donošenja odluka jednog žohar ili vinske mušice… a kamoli procesima donošenja odluka o obučenog patentnog odvjetnika.

Međutim, Ja ne preporučujem događaj pisati-gore i skice svog izuma razjasniti i kristalizirati svoj izum u vašem umu. Možete koristiti knjigu ili softvera kako bi vam pomogli u ovom procesu. MEĐUTIM, pošaljite svoj rad na patente odvjetnika urediti i dovršiti! Ja Vam savjetujemo da možete pročitati sve o patentima i izum procesa, ali budite oprezni o svojim ograničenjima.

Razlog zbog kojeg se ne čuje o nepravilno pripremljenih patenata napisanih od strane neovisnih izumitelja se poništava sudovima je da gotovo nitko to učiniti na sudskom sustavu postizanje komercijalnog uspjeha. Tako, nezavisne izumitelji “uljuljkani” u lažni osjećaj sigurnosti koji od “Joe Izumitelj” “uspješno” pripremljen, uknjižen, i dobio svoj patent, Ja mogu učiniti previše. Oni ne shvaćaju da je izdao patent je praktički bezvrijedan (Ij. tvrdnje ponuditi vrlo uzak pokrivenost pod kojima natjecatelji’ proizvodi ne padne ili “krši patent” i / ili stan nevažeća zbog pogrešaka koje izumitelj)!

Pogledajte moj članak o pro sebi izumitelja koji su već podnesene prijave patenta (odvojeni Pošta ispod).

Jeste li učinili patenta pretraživanje vidjeti ako je vaš izum je čak patentibilan (Korisno je napraviti nešto, je nova, i nije očito stvar za učiniti)?

Možete koristiti ove stranice USPTO stranica ako vam se sviđa, iako patenta pretraživanje je koliko umjetnosti kao znanosti i traje radiš puno pretraživanja svladati. Vidjeti:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Ja mogu napraviti profesionalnu pretragu patenta jeftino u:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Također, Imam dvije posebne ponude za podnošenje prijava patenata za ograničeno vrijeme:

Pripremite Privremena primjena Patent:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Pripremite patentna prijava Utility:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Nadam se da ovo pomaže vam. Javite mi ako imate dodatnih pitanja.

Srdačan pozdrav,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

nezavisne izumitelji komunalnih patenta aplikacija newbie izumitelji pro sebi podnošenja potraživanja patentne zaštite komunalnih patenta podnošenja pro sebi investitori nezavisne izumitelji privremene patenata Izumitelji izumi nova stvar objavljivanje dijelova izuma komponenti metode patenta softver priprema kazneni progon za izdavanje nas. zavod za patente komercijalni uspjeh izgubiti patenta ispit bar patenta patenta odvjetnik pripremiti patentne prijave komunalnih pisati-gore izuma skice svojih izuma patenti Izum proces poništena sudova komercijalni uspjeh izdani patenti natjecatelji proizvodi krši patent pro SE inovatore patenta pretraživanje nas patentni ured zavod za patente podnošenja patentne prijave

Dopust jedan Odgovor