Vi Varalica aplikacija utility patent Yourself (Pro Se Izumitelj) – Sada Što?

Dakle, ako ste spremni svoj program utility patent za uštedjeti novac. Iako uzimanje vremena i truda da to učinite je pohvalno, vi stvarno trebate imati svoju primjenu komunalnih patenta pregledani od strane iskusnog patenta odvjetnika (posebice tvrdnje) kada dobijete prvi ured Akcija iz SAD-a. Ured za patente da bi bili sigurni vaš zahtjev pravilno pokriva svoj izum. Također ćete trebati njegov / njezin stručnu pomoć u odgovoru na patentnog ureda.

To traje oko 2-3 godine za patenta odvjetnik biti osposobljeni (pod dnevnim nadzorom iskusnog patenta odvjetnika) pravilno pripremiti prijavu patenta komunalnih i progon putem patentnog ureda na patent. Izumitelj kao sebe nikako ne može nadati da će to učiniti pravilno prvi put! Novac će biti dobro potrošen.

Imajte na umu tri načela…

1. širina pokrića nekog izdao patent je ono što se računa… nije činjenica da je patent. To je tako da bi se povećala broj uređaja koji krši svoj patent (dobili svoj zasluženo patenta pokrivenost svog izuma).

2. Ovršnost od izdala patent također broji tako da možete provesti tih prava.

3. Držite vaš izum POVJERLJIVO (možete koristiti ugovor o povjerljivosti ako se pravilno koristi, što je zaseban predmet) dok se konzultirati s odvjetnikom o patenta koje zemlje diljem svijeta u kojem želite da se patentna zaštita. To je skupo doći patenata i moglo bi se reći za sebe “Ja samo želim / mogu priuštiti patentnu zaštitu u mojoj domovini”… ali imajte na umu da su neki međunarodna tvrtka može doći do vas kasnije želeći ga patentirati u mnogim zemljama!

Očuvati svoje pravo da se patenata u stranim zemljama… konzultirati odvjetnika patenta! Imajte na umu da imajući svoj izum povjerljive uključuje ne stavljajući svoj izum NA INTERNETU.

Također, note that you CAN MARKET your invention before your patent issuesjust be sure of the ramifications of your marketing activities ahead of time by consulting a patent attorney as I suggested above!

This entry was posted in Nekategorizirane. Bookmark the permalink.

Dopust jedan Odgovor