Are You elriasztani About Your pénzt csinálnak a találmány?

Lets face azt… Új üzleti vállalkozásba kezd kemény! Már fut InventionPatenting.com óta 1999 hogy segítse a független feltalálók védelme és pénzt az új termék ötleteket… minden elfogadható áron,. Úgy hangzik, mint egy egyszerű és működőképes üzleti koncepció jobb… különösen akkor, ha oly sok találmány szerinti gazdasági társaságok megtették a szükséges jogtalan előny az új feltalálók évek?

Jól, egy új vállalkozás nem “felszáll” saját egyszerűen létrehozásával egy weboldal (amit tanultam beállítása után fel végén 1999). Beletelik egy csomó tudás és kemény munka! Még most is, miután megtanulta, hogyan támogassák a weboldal, még mindig gyakran elriasztja.

A lényeg az, hogy a kitartás a legfontosabb. Ha van egy új termék ötlet, hogy nem bizonyult a gazdasági siker, újraértékelik a terméket. Tényleg olyan jó, mint gondolod, hogy ez? Sok feltaláló “beleszeret” azok új termék ötlete észre a valós helyzetet. Kérd meg leendő ügyfelek számára, hogy használja, és értékelje a terméket. Vajon ő visszajelzéseik felel meg gondolatait a terméket? Ha nem, konkrétan megtudja, miért. Kérd meg őket, függetlenül attól, hogy azt vásárolja meg a terméket, ha látta, hogy a boltok polcain. Milyen árat lennének hajlandóak fizetni érte adta előnyöket (és valószínűleg néhány hátránya – a legtöbb dolog az életben egy trade-off) több versenyképes termékeket.

Remélem, ez ad némi betekintést… és megújult inspiráció. További információk, hogy jöjjön!

Add to Technorati Favorites

pénzt keres kezdőár új üzleti inventionpatenting.com független feltalálók new product ideas business concepts invention marketing companies promote web sites new product ideas értékeljék termékek termék előnyeit versenyképes termékek megújult inspiráció

One thought on “Are You elriasztani About Your pénzt csinálnak a találmány?
  1. Pingback: Clarence

Hagy egy Válaszol