Ne számold össze a kattintásokat, mielőtt azok kikelnek!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Van egy honlap támogatása az új terméket ötlet? Ez lehet egy nagyszerű módja a termékek. Viszont, sok buktatókat erre naivan.

Például, Én már kiadások több ezer dollárt a pay-per-click keresők az elmúlt néhány évben, hogy támogassák a honlapomon. Kaptam sok kattintson bevezetésére, de a költségek messze meghaladta minden nyereség a kattintás.

Nemrég olvastam, hogy a kapcsolatok számítanak, nem CLICKS! Azt gondoltam magamban duh! Miért nem tudok rendesen nyomon követése minden ember, aki kattintott át, és aláírta-up letölteni a szabad és független feltaláló Kit? Úgy tűnik, olyan egyszerű már.

Jól, ezért én most blogolás rendszeresen és e-mailezés a click-átvezetéseket, hogy kapcsolatot tart velük! A legtöbb valószínűleg soha nem vásárol termékeket vagy szolgáltatásokat tőlem, de azok, akik is megéri (közgazdasági szempontból).

Tekintet nélkül, Nem kaptam meg az üzleti kizárólag pénzt (bár segít fizetni a számlákat), hanem, hogy segítsen az embereknek. Remélem, hogy azok az emberek, akik soha nem lesz az ügyfelek segíti a szabad információ kapnak honlapom.

Jól, Remélem, hogy kövesse nyomon a vezet, mint a fizetett kattintások, hogy kapsz… érnek persuing építeni ezeket a kapcsolatokat, és néhány a végén, mint barátságot.

Ne feledje, hogy nyújt némi ösztönzést (amely segít az embereknek) megragadni elérhetőségét… általában legalább keresztnevét és e-mail… így nyomon. Szintén tartsd észben, hogy az emberek elárasztják maileket ezekben a napokban. A legtöbb ember dobja ki 9 kívül 10 e-maileket kapnak… úgyhogy győződjön meg róla, hogy e-maileket érik címzetteknek (NE. kínálat némi tudást vagy terméket érdemes tölti egyre ritkább ideje, hogy nyissunk, és nézte).

A jövőben cikkeket fogok írni további tippeket alternatív e-mail nyomon követés. Maradjanak velünk!

Beszélj hamarosan újra… ne feledje, hogy a nyomon követés és építeni ezeket a kapcsolatokat!

Ezt a bejegyzés a Nincs kategorizálva. Könyvjelző permalink.

Hagy egy Válaszol