Frantic Feltalálók Wanted!

Ön egy tipikus newbie feltaláló… eszeveszett kezdéshez pénzt ki az új termék ötlet, de nem rendelkezik egy nyom, mit tegyen?

Ne aggódjon, a legtöbb ember úgy érzi, az ugyanaz, mint amikor elindul. Az első dolog az, hogy be szabadalmi bejelentést lezárni a jogokat, hogy a találmány szerinti. Akkor nyújthat be ideiglenes szabadalmi kérelmet rögzítse “szabadalmaztatott” egy év. Nem bocsát ki, mint egy szabadalom, hanem egy segédprogram szabadalmi bejelentést lehet alapozni, ha benyújtani során egyéves szabadalmaztatás alatt álló határidő, és megőrizze bejelentés napját.

A segédprogram szabadalmi bejelentést adhat, mint egy szabadalom után megy keresztül vizsgáztatási eljárást az Egyesült Államok. Szabadalmi hivatal. Ahhoz, hogy szabadalmazható, A “ötlet” must új és nem nyilvánvaló. Rendszerint, benyújtását megelőzően egy segédprogramot szabadalmi bejelentés, a szabadalom keresés folyik, hogy vajon a feltaláló kell befektetni a pénzt fájlba 1. Egy ideiglenes szabadalmi bejelentés sokkal olcsóbb, és így a szabadalmi keresés kötelező, bár ajánlott, ha más befektetési fog tenni annak érdekében, hogy a termék a piacon.

Miután zárva a szabadalmi bejegyzés alatt álló bejelentés egyik vagy másik típusú szabadalmi bejelentés, meg tudják oldani piacképességének és engedélyezési kérdések, amit meg fogja vitatni egy későbbi időpontban.

Akkor regisztrálj ideiglenes vagy közüzemi szabadalmi bejelentés:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Láthatjuk bővebb információkat ideiglenes szabadalmi alkalmazások:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Üdvözlettel

Brian Rayve

Ezt a bejegyzés a Nincs kategorizálva. Könyvjelző permalink.
One thought on “Frantic Feltalálók Wanted!
  1. Hi I have had 5 találmányok, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, which i do know how to make work but what do i do with all this information. I would like to sell the ideas based on cash and a percentage.
    No sale,No cost.Thank you for your time.
    Sincerely
    Clifford Jewison

Hagy egy Válaszol