Elveszett notebook és feltaláló “Szegény ember szabadalmak”… Oh My!

Én nemrég kapott egy kérdést egy független feltaláló, mint te, aki szembe egy látszólag súlyos helyzetet, és nem tudtam csinálni róla.

Ő már feltalálás évek és tartott egy feltaláló notebook és a “szegény ember szabadalmak” de rosszul őket. Abban az esetben, ha nem tudja, mi a szegény ember szabadalom… ez az, ahol a feltaláló helyezi write-up és vázlatok (úgynevezett közzétételi) való találmány egy borítékot, és leveleket, hogy maga. A még mindig lezárt borítékban bélyegző van rögzítve a feltaláló, hogy állítólag nyújt valamilyen formában jogi védelmet a találmány és feltaláló.

Ő aggódik, hogy ő találmányok fogják lopott valaki megtalálja a notebook vagy bármely több vállalatot, amelynek ő a közelmúltban elküldött közzétételek rá találmányok, már nem rendelkező “bizonyíték” ő találta őket. Azt szeretné tudni, hogy van valami, hogy ő tehet, hogy megvédje magát, ahogy arra számítottak, azok a találmányok neki jövőbeni megélhetése.

Válaszom neki, hogy a szegény ember szabadalom egy”városi legenda” és értéktelen abban, hogy semmilyen védelmet a feltalálók egy saját találmányok. Hasonlóképpen, míg az asszony feltaláló notebook volt egy jó emlékeztető a részleteket az ő különböző találmányok, nem ad védelmet nyújt neki, vagy ő találmánya, mivel azt nem hitelesített vagy szemtanúja.

Inkább, feltalálók kell tartani a feltaláló notebook készült tartósan kötött notebook, az a fajta, amely nem adhat hozzá oldalakat nem lehet eltávolítani oldalakat anélkül, hogy nyilvánvaló, hogy a lap eltávolítása. A legjobb notebookok mintegy 1/4 hüvelyk vastag 8-1/2 által 11 inch oldal elérhető bármely nagy irodaszer boltokban, mint a Staples és Office Depot.

Gyártó vázlatok, levelet leírása, és tartósan ragasztó bármely fotók szedett a találmány szerinti(s) Az oldalakon. Használjon új oldal kezdetét minden új találmány. Egymás szám az oldalak alján, és a notebook közjegyző az utolsó oldalon eddig használt. Meg lehet, hogy közjegyző által hitelesített a helyi bank által Közjegyző, amely általában egy ingyenes szolgáltatás.

Használhatja a többi notebook oldalakat felvázolni és leírni egyéb találmányok, illetve fejlesztések a meglévő találmányok elér. Már a notebook hitelesített az új utolsó oldalon már használt minden alkalommal, amikor egy jelentős frissítést a notebook (NE. amikor egy új találmány, vagy jelentős javulást meglévő találmány).

Miért érdemes tartani egy feltaláló notebook? Jól, lehetővé teszi egyértelmű… ez nem egy szabadalmi bejelentés, és a találmány nem “szabadalmaztatott”. Inkább, Egy feltaláló notebook egy szigorúan korlátozott használatra… bizonyítékként dátumot a fogamzás a találmány szerinti(s), De csak az Amerikai Egyesült Államokban (USA). Ennek oka, hogy az USA-ban, kell lennie egy feltaláló, hogy egy érvényes szabadalom, és ha van egy vita, hogy ki az első, feltaláló, Az egyesült államokbeli. Szabadalmi Hivatal elismeri igazolást feltalálói, mint a közjegyző által hitelesített feltaláló notebookok (de nem a szegény ember szabadalmak).

Ne feledje, hogy nem tudja “backdate” A feltaláló notebookja, amikor eredetileg a találmány szerinti(s)… csak akkor kap napjától közokiratba bizonyítékként időpontjától a fogamzás a találmány szerinti(s).

Alternatív megoldásként a közokiratba, akkor már a feltaláló notebook aláírt és dátummal (tanúi) két ember, előnyös, akik nem pénzügyi vagy egyéb érdek a találmány szerinti(s).

Üdvözlettel,

Brian R. Rayve
Tulajdonos, InventionPatenting.com

P.S. Zárolhatja a “szabadalmaztatott” áron ​​benyújtásával ideiglenes szabadalmi bejelentés.

Add to Technorati Favorites

feltaláló notebook szegény ember szabadalmak feltalálás feltalálók találmány szerinti write-up találmány felvázolja találmány szerinti közzétételek találmányok jogi védelméről közzétételeket találmányok városi legendák védelem feltalálók vázlat találmányok írni találmányok javítását meglévő találmányok új találmányok szabadalmi bejelentések szabadalmaztatott időpontja fogantatás érvényes szabadalmak 1. feltalálók minket. szabadalmi hivatal igazolása feltalálói fogant találmányok

2 thoughts on “Elveszett notebook és feltaláló “Szegény ember szabadalmak”… Oh My!
  1. Azt mondták, az Egyesült Államokon kívül. Posta, GOV. és azt mondták, hogy ez egy módja annak, hogy megvédje egy ötlet! Most, ha az Egyesült Államokon kívül. Gov. ki ezeket poorman idézések, így azt mondták, hogy hívták, és ezek nem jó mi az ok, az első helyen? És lehet perelni, A vezetik félre az Egyesült Államokon kívül. Gov. Új iroda? És mi a helyzet visszatérítések?

Hagy egy Válaszol