Néhány a legjobb találmányok E fejlett a Job!

Az emberek jönnek ki új ötleteket, minden nap azt hiszem, forradalmasítani fogja a világot, és azokat rengeteg pénz. A legtöbb ilyen ötletek fogant ahogy az emberek a dolgok mindennapi életük során. Bár én nem akarom, hogy bárki kedvét a következő álmaik folytatja ezeket az ötleteket, néhány, a legjobb találmány láttam fejlesztettek ki, hogy segítse az embereket nem a mindennapi feladatok.

Például, Néhány évvel ezelőtt volt egy ügyfél, aki kifejlesztett egy új típusú kulcs csinál egy adott munkát, ha javítás autók. Miközben kulcs volt segédprogram (hasznos volt csinál valamit) és új volt, Az egyesült államokbeli. Szabadalmi hivatal (USPTO) nem lehet meggyőződve arról, hogy a kulcs nem volt egyértelmű javulást az ismert kulcsok. Én mondtam neki, hogy ez volt a várható eredmény után csinál egy szabadalmi keresés, de úgy érezte, hogy ez megér egy próbát (és a kulcsok is meg lehetett jelölni “Szabadalmi függőben” míg a közüzemi szabadalmi bejelentés beadtam neki valójában előtt folyamatban lévő USPTO).

Miért ezek a gondolatok gyakran jobb, mint az fogant megfigyelés?

Jól, először, akkor szorosan ismerik a problémákat, találkozik a munkát… legyen az egy gyári munkás megpróbálta felemelni és pozíció fémlemez bélyegzés a sajtó, új anya vagy apa próbálja, hogy dobja a “csúnya” piszkos pelenkák míg legalább tartani néhányat a méltóságát, vagy akár egy gyermek az ő “munka” próbál lovagolni a gördeszka le a lépcsőn vasúti.

Másodszor, már fel egy csomó gondolatot arra törekedjünk, hogy a munka könnyebb és biztonságosabb. Ön a kihívással néznek szembe nap mint nap, és meg kell “foglalkozni vele”! Van egy jelentős részesedést a probléma megoldásában. Lets face azt, mindannyian megpróbáljuk, hogy néz ki első számú. Ha energiát takaríthat meg… miért nem ezt. Továbbá, mi nyilvánvalóan nem akarja, hogy baja essen a munkánkat végezzük.

Végül, ott valószínűleg több ezer… valószínűleg több millió ember a világon, akik ugyanazt a munkát csinálsz. Ez a piac készen áll “zabál fel” az új ötlet a szívverés! Mindannyian ugyanaz a probléma imént SOLVED! Kapsz egy szabadalmat az ötlete, hogy hol szeretné, hogy ellenőrizzék használata az ötlet, és van a vezetőülés!

A figyelmeztető szó. Győződjön meg róla, hogy ha dolgozik a cég, vagy nem “szabadúszó” működnek mások számára, hogy már a helyi ügyvéd ellenőrizni minden munkaszerződést amit aláírt, és tájékoztatja önöket a vonatkozó állami törvényeket, amelyek vonatkoznak. Ez azért van, mert az állami törvény, vagy a munkaviszony vagy egyéb szerződéses amit aláírt megkövetelheti, hogy a munkáltató vagy szabadúszó ügyfél tulajdonában van a gondolat (és a szabadalmi jogairól) akkor alakult ki, vagy kapcsolatban a munka helyett, hogy. Vigyázz magadra, és nézd meg!

Is, ne feledje, hogy lehetnek káros következményei megszerzése hazai (USA) illetve külföldi szabadalom, ha úgy dönt, hogy építeni, és használja a gondolat (vagy módszer) a munka. Mielőtt ezt megtenné, beszéljen egy tapasztalt szabadalmi ügyvivői!

Szeretné látni, hogy a te ötleted szabadalmaztatható? Kattintson az alábbi linkre:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Szeretné lock-in szabadalmaztatott az találmány vagy új termék ötlete? Kattintson az alábbi linkre:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Üdvözlettel,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

találmányok alakult ki a munka új ötletek ötletek forradalmasítja a világ pénzt keres szabadalmi keresés hasznosság hasznos csinál valamit Egyesült Államokon kívül. szabadalmi hivatal Nem nyilvánvaló javulás szabadalmaztatott segédprogram szabadalmi problémák a munkahelyen, hogy munka könnyebbé teszi biztonságosabbá munkát a probléma megoldása fáj csinál munkát kap egy szabadalom munka a vállalati helyi ügyvéd munkaszerződés vonatkozó állami törvények állami törvény munkaszerződés munkáltató szabadalmi jogok alakult ki a munka kidolgozott kapcsolatban a munkát hazai szabadalom külföldi szabadalmak szabadalmi ügyvivői szabadalmaztatott új termék ötlet

Hagy egy Válaszol