Te Iktatott Eszközgomb szabadalmi bejelentés Yourself (Pro Se Inventor) – Now What?

Szóval elő a saját közüzemi szabadalmi bejelentés pénzt megtakarítani. Miközben az időt és energiát, hogy ezt Dicséretes, Tényleg szükség van a közüzemi szabadalmi bejelentés felül, egy tapasztalt szabadalmi ügyvivő (különösen a követelések) ha kap egy Gyártási Office kereset az USA-ból. Szabadalmi Hivatal, hogy győződjön meg arról, hogy a kérelmet megfelelően kiterjed a találmány szerinti. Azt is el kell ő / szakmai segítséget reagál a Szabadalmi Hivatal.

Körülbelül 2-3 év szabadalmi ügyvivő képezni (napi felügyelete mellett tapasztalt szabadalmi ügyvivő) hogy megfelelően előkészítse a közüzemi szabadalmi bejelentés és üldözésére át a Szabadalmi Hivatal a szabadalom. Egy feltaláló, mint te, nem esetleg remélem, hogy helyesen először! A pénz is jól kiégett.

Tartsa szem előtt három alapelvet…

1. szélességének lefedése A kiadott szabadalom, ami számít… Nem az a tény, a szabadalom. Ez így maximalizálja a készülékek száma, amelyek sértik a szabadalom (kap a jogos szabadalmi lefedettség a találmány szerinti).

2. A végrehajthatóvá kiadott szabadalom is számít, így érvényesíteni ezeket a jogokat.

3. Tartsa a találmány szerinti BIZALMAS (akkor egy titoktartási megállapodást, ha megfelelően használják, amely egy önálló téma) amíg konzultáljon egy szabadalmi ügyvivő arról, hogy mely országban szerte a világon, amely azt szeretné, hogy a szabadalmi oltalom. Ez drága, hogy a szabadalmak és talán mondod magadnak “Én csak azt akarom / engedheti meg magának a szabadalmi oltalom hazámban”… de ne feledje, hogy néhány nemzetközi vállalat is jön később akarja szabadalmaztatni sok országban!

Őrizze meg jogait, hogy szabadalmat külföldön… forduljon szabadalmi ügyvivő! Ne feledje, hogy tartsa találmány bizalmas tartoznak NEM AZ ÖN találmány AZ INTERNET.

Is, Ne feledje, hogy a piac a találmány előtt szabadalmi kérdésekben… csak győződjön meg róla, a következményei a marketing tevékenység idő előtt konzultáció szabadalmi ügyvivő, ahogy azt a fenti!

Ezt a bejegyzés a Nincs kategorizálva. Könyvjelző permalink.

Hagy egy Válaszol