Пронаоѓачи и други претприемачи – Дали ви се допаѓа бесплатна претплата на нашите “Пронаоѓач вести и совети Билтен”?

Inventor News and Tips Newsletter Секое прашање ќе ги носи:

1. Најновите вести пронаоѓачи треба да знаете.

2. Месечно функции, вклучувајќи:
• Зошто јас не се сетив на таа!
• Гаража изумител
• изумителот на месец
• Legit или Фарса? (вклучува право на глас)
• Вистината е странец од фикција
• Лудиот Откривањето на месец
• Зелена пронајдоци
• Престојни настани
• Пронаоѓач образование

3. Инсајдерски совети за пронаоѓачи вклучувајќи и како да:
• Развивање продава производот
• Подигање пари за финансирање на развојот
• продава, лиценца, или производство на производи

4. Специјални производи и услуги понуди.

Оставете Одговор