Не сметајте Преглед пред да отворот!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Дали имате веб-сајт промоција на вашиот нов производ идеја? Тоа може да биде одличен начин за промовирање на производи. Сепак, Постојат многу стапици на тоа наивно.

На пример, Јас се трошат илјадници долари на плати-по-клик пребарувачите во текот на последните неколку години да се промовира мојот вебсајт. Добив многу кликнете-низ тие, но трошоците се далеку надминува каква било добивка направени од кликања.

Неодамна читав дека односите смета, не кликне! Јас помислив duh! Зошто не можам правилно follow-up со сите луѓе кои кликнале преку и потпишано-до преземете комплет моето слободно независни пронајдувачот? Тоа изгледа толку едноставно сега.

И, тоа е зошто јас сум сега блогирањето редовно и испраќање оние клик-низ тие да се воспостави односи со нив! Повеќето веројатно никогаш нема да се купи било производи или услуги од мене, но оние кои го прават ќе биде достоен за тоа (финансиски зборување).

Без оглед, Јас не навлегувам во бизнис само за да заработат пари (иако тоа им помага да ги платат сметките), но за да им помогне на луѓето. Се надевам дека оние луѓе кои никогаш не станат клиенти им помагаат на бесплатни информации што ги добивате од мојата веб-страница.

И, Се надевам дека Ви следење на води, вклучувајќи платени Преглед, дека ќе го добиете… тие се во вредност persuing да се изгради овие односи, а некои завршуваат како пријателства.

Не заборавајте да се предложат и некои поттик (што им помага на луѓето) да го фати контакт информации… обично барем прво име и е-мејл… така да може да се следат. Исто така, имајте на ум дека луѓето се преплавени со пораки овие денови. Повеќето луѓе исфрли 9 од 10 пораки што ги добиваат… така бидете сигурни дека вашата пораки нудат вредност за примачите (ИЕ. снабдување некои знаење или производ вреди да се трошат нивните оскудните време да се отвори и да гледа во).

Во иднина статии јас ќе напишам повеќе совети за алтернативи за е-мејл follow-up. Stay tuned!

Разговара со вас повторно наскоро… Запомнете да ги следите-up и да се изгради овие односи!

Најсовремена решение за косење на тревникот!

Patents For Inventors on Their Inventions - Lawn Mower

Не знам кој е овој е… но возат со цел да се намали целиот тревник може да биде проблем! Исто така, Се надевам дека за одложување исклучување е вклучен така што косилка за трева не несвесно намали тревникот на соседот… и сосед на сосед на тревник… и така на.

Всушност, татко ми се обиде со користење на еден од првите самоодни притисни косилки автоматски да се намали на тревникот во нашиот двор во раните 1970-ти. Тој беше еден пост во средината на нашиот двор и поврзан до косилка за трева со помош на јаже доволно долго за да стигнат до надворешните рабови на тревници.

Дијаметарот на пост беше таква што едно патување низ пост предизвика должината на јажето речиси еднаква на сечење ширина на косилката за трева заврши околу мислење. Ова постојано се пресели на косилка за трева внатре кон пост да обезбеди малку се преклопуваат намалувања.

Само еден проблем што татко ми не смета на… на тревникот беше во правоаголна форма!