Комуницирате со другите пронаоѓачи од целиот свет на нашите нови независни пронаоѓачи форум!

Јас сакав да се постави на редовна форум (наместо на блог) каде независни пронаоѓачи од целиот свет да ги споделат своите искуства патентирање и маркетинг на своите пронајдоци или нов производ идеи. И, тоа е конечно тука.

Форумот е повеќејазична на двете предниот крај (разгледување на форумот) и на задниот крај (сметка, за да мислења) па можете да разговарате со пронаоѓачи од целиот свет на нивниот мајчин јазик!

За да ја видите мислења на предниот крај во било која од 42 јазици, едноставно кликнете на опаѓачкото мени во горниот лев агол на секоја веб-страница на форумот. Можете да го поставите јазикот на задниот крај кога ќе се регистрирате како нов корисник.

Пронаоѓачи се пионери… така да биде меѓу првите да се регистрирате и да ја објавите нашата независни пронаоѓачи форум.

Пријавете се за нашиот Независни пронаоѓачи форум од кликнете тука.

Со почит,

Брајан Р. Rayve
Сопственик, InventionPatenting.com

P.S. Бидете сигурни да се дозволете ми да знам што дискусија теми и категории што би сакал во: Forum@InventionPatenting.com.

Add to Technorati Favorites

пронаоѓачи комуницирате со пронаоѓачи независни пронаоѓачи форум пронаоѓачи форум независни пронаоѓачи патентирање пронајдоци маркетинг пронајдоци нов производ идеи повеќејазична форум повеќејазична форум мајчин јазик inventionpatenting.com