Не сметајте Преглед пред да отворот!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Дали имате веб-сајт промоција на вашиот нов производ идеја? Тоа може да биде одличен начин за промовирање на производи. Сепак, Постојат многу стапици на тоа наивно.

На пример, Јас се трошат илјадници долари на плати-по-клик пребарувачите во текот на последните неколку години да се промовира мојот вебсајт. Добив многу кликнете-низ тие, но трошоците се далеку надминува каква било добивка направени од кликања.

Неодамна читав дека односите смета, не кликне! Јас помислив duh! Зошто не можам правилно follow-up со сите луѓе кои кликнале преку и потпишано-до преземете комплет моето слободно независни пронајдувачот? Тоа изгледа толку едноставно сега.

И, тоа е зошто јас сум сега блогирањето редовно и испраќање оние клик-низ тие да се воспостави односи со нив! Повеќето веројатно никогаш нема да се купи било производи или услуги од мене, но оние кои го прават ќе биде достоен за тоа (финансиски зборување).

Без оглед, Јас не навлегувам во бизнис само за да заработат пари (иако тоа им помага да ги платат сметките), но за да им помогне на луѓето. Се надевам дека оние луѓе кои никогаш не станат клиенти им помагаат на бесплатни информации што ги добивате од мојата веб-страница.

И, Се надевам дека Ви следење на води, вклучувајќи платени Преглед, дека ќе го добиете… тие се во вредност persuing да се изгради овие односи, а некои завршуваат како пријателства.

Не заборавајте да се предложат и некои поттик (што им помага на луѓето) да го фати контакт информации… обично барем прво име и е-мејл… така да може да се следат. Исто така, имајте на ум дека луѓето се преплавени со пораки овие денови. Повеќето луѓе исфрли 9 од 10 пораки што ги добиваат… така бидете сигурни дека вашата пораки нудат вредност за примачите (ИЕ. снабдување некои знаење или производ вреди да се трошат нивните оскудните време да се отвори и да гледа во).

Во иднина статии јас ќе напишам повеќе совети за алтернативи за е-мејл follow-up. Stay tuned!

Разговара со вас повторно наскоро… Запомнете да ги следите-up и да се изгради овие односи!

Овој запис беше објавен во Некатегоризирано. Обележите Линк.

Оставете Одговор