Заштита на

Your Privacy
Your privacy is important to us. To better protect your privacy we provide this notice explaining our online information practices and the choices you can make about the way your information is collected and used. To make this notice easy to find, we make it available on our homepage and at every point where personally identifiable information may be requested.

Google Adsense and the DoubleClick DART Cookie
Google, as a third party advertisement vendor, uses cookies to serve ads on this site. The use of DART cookies by Google enables them to serve adverts to visitors that are based on their visits to this website as well as other sites on the internet.

Да се ​​вратиш на стрела колачиња можете да ги посетите на реклама на Google и содржината мрежа политика на приватност на следниов url http://www.google.com/privacy_ads.html Следење на корисниците преку стрела колаче механизми се предмет на сопствени политики за приватност на Google.

Други трети лица реклама сервери или мрежи за рекламирање, исто така, може да користи cookies за да ја пратите корисници активности на овој веб-сајт да се измери ефективноста реклама и други причини кои ќе бидат обезбедени во своите политики за приватност, inventionpatenting.com нема пристап или контрола над овие колачиња кои може да се користи од трети лица рекламни.

Збирка на лични податоци
Кога во посета на inventionpatenting.com, на IP адреса се користи за да пристапите на овој сајт ќе бидат најавени заедно со датумите и времето на пристап. Оваа информација е чисто се користат за анализа на трендови, администрација на веб сајт, ги пратите корисници движење и прибирање на демографски иформации за внатрешна употреба. Најважно, сите снимени IP адреси не се поврзани со лични информации.

Линкови до трети лица веб-страниците
Имаме вклучени врски на овој сајт за ваша употреба и референца. Ние не сме одговорни за политики за приватност на овие веб-сајтови. Треба да бидете свесни дека политики за приватност на овие сајтови може да се разликуваат од нашите сопствени.

Промените во оваа Изјава за приватност
Содржината на оваа изјава може да се измени во секое време, по наше.

Ако имате било какви прашања во врска со нашата политика за приватност, тогаш може да не контактирате во info@inventionpatenting.com

Оставете Одговор