Крајната Независна Пронаоѓач ресурси пристигна!

Почитувани независни пронаоѓачи,

Сакате сеопфатна листа на ресурси собрани да им помогне на независни пронаоѓачи како тебе се успее во заштитата и правење на пари од твојот изум, или нов производ идеја?

Проверете Ultimate Пронаоѓач ресурси јас само додадена на:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Зошто да не обележувач на веб-страница за во иднина како што ќе биде тоа ажурирање често со нови информации?

Исто така можете да ја преземете мојот сосема нов gadget Крајната Пронаоѓач ресурси во:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources_gadget.html

Со почит,

Брајан Р. Rayve

Овој запис беше објавен во Некатегоризирано. Обележите Линк.

Оставете Одговор