Adakah Anda digalakkan Mengenai Wang Membuat Anda Dari Ciptaan Anda?

Lets muka ia… memulakan perniagaan baru adalah sukar! Saya telah berjalan InventionPatenting.com sejak 1999 untuk membantu pencipta bebas melindungi dan membuat wang dari idea-idea produk baru mereka… semua pada kos yang berpatutan. Bunyi seperti satu konsep perniagaan yang mudah dan boleh dilaksanakan tepat… terutamanya apabila begitu banyak syarikat-syarikat pemasaran ciptaan telah mengambil kesempatan yang tidak wajar pencipta baru bagi tahun?

Nah, perniagaan baru tidak “mengambil kira” sendiri hanya dengan menubuhkan sebuah laman web (yang saya belajar selepas menetapkan ia sehingga pada akhir 1999). Ia memerlukan banyak pengetahuan dan kerja keras! Malah kini, setelah mempelajari bagaimana untuk mempromosikan laman web saya, ia masih sering menggalakkan.

Pandangan saya adalah bahawa ketabahan adalah kunci. Jika anda mempunyai idea produk baru yang belum terbukti kejayaan pemasaran, menilai semula produk anda. Adakah ia benar-benar sebagai baik seperti yang anda fikir ia adalah? Pencipta Ramai “jatuh cinta” dengan idea produk baru mereka sedar kepada realiti keadaan. Tanya bakal pelanggan untuk menggunakan dan menilai produk anda. Adakah maklum balas mereka sepadan dengan fikiran anda tentang produk anda? Jika tidak, khusus mengetahui mengapa. Bertanya kepada mereka sama ada mereka akan membeli produk jika mereka melihat ia di rak kedai. Apakah harga yang mereka akan sanggup membayar untuk itu memandangkan kelebihan (dan mungkin beberapa kelemahan – kebanyakan perkara dalam hidup adalah trade-off) lebih produk yang berdaya saing.

Saya berharap ini memberikan anda gambaran… dan inspirasi yang diperbaharui. More to come!

Add to Technorati Favorites

membuat wang memulakan inventionpatenting.com perniagaan baru pencipta bebas produk baru idea-idea perniagaan konsep pemasaran ciptaan syarikat mempromosikan laman web idea-idea produk baru menilai produk kelebihan produk produk yang berdaya saing inspirasi diperbaharui

One thought on “Adakah Anda digalakkan Mengenai Wang Membuat Anda Dari Ciptaan Anda?
  1. Pingback: Clarence

Tinggalkan Jawapan