Jangan mengira klik anda sebelum mereka menetas!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Adakah anda mempunyai laman web yang menggalakkan idea produk baru anda? Ia boleh menjadi satu cara terbaik untuk mempromosikan produk. Walau bagaimanapun, terdapat banyak kesulitan untuk berbuat demikian naif.

Sebagai contoh, Saya telah menghabiskan beribu-ribu ringgit pada enjin carian pay-per-klik sejak beberapa tahun kebelakangan ini untuk mempromosikan laman web saya. Saya telah menerima banyak klik-lewat tetapi kos telah jauh outweighed apa-apa keuntungan yang dibuat dari klik.

Baru-baru ini saya membaca bahawa HUBUNGAN mengira, tidak KLIK! Saya berfikir kepada diri saya sendiri duh! Mengapa saya tidak betul susulan dengan semua orang yang mengklik melalui dan ditandatangani-up untuk memuat turun Kit Pencipta saya yang berdikari percuma? Nampaknya begitu mudah sekarang.

Nah, yang adalah mengapa saya kini blog kerap dan menghantar e-mel mereka lewat klik untuk mewujudkan hubungan dengan mereka! Yang akan mungkin tidak pernah membeli mana-mana produk atau perkhidmatan dari saya, tetapi orang-orang yang akan menjadi berbaloi (kewangan bercakap).

Tanpa mengira, Saya tidak mendapat ke dalam perniagaan semata-mata untuk membuat wang (walaupun ia membantu untuk membayar bil), tetapi untuk membantu orang. Saya berharap bahawa orang-orang yang pernah menjadi pelanggan dibantu oleh maklumat percuma yang mereka perolehi daripada laman web saya.

Nah, Saya berharap anda susulan membawa, termasuk dibayar klik, bahawa anda mendapatkan… mereka berbaloi persuing untuk membina hubungan tersebut dan akhir beberapa sebagai persahabatan.

Ingat untuk menawarkan beberapa insentif (yang membantu orang ramai) untuk menangkap maklumat kenalan… nama dan e-mel yang biasanya sekurang-kurangnya pertama… jadi anda boleh membuat susulan. Juga perlu diingat bahawa orang yang dibanjiri dengan e-mel hari ini. Kebanyakan orang membuang keluar 9 daripada 10 e-mel yang mereka terima… jadi pastikan e-mel anda menawarkan NILAI kepada penerima (yakni. membekalkan pengetahuan atau produk bernilai menghabiskan masa mereka semakin terhad untuk membuka dan melihat).

Dalam artikel akan datang saya akan menulis lebih banyak tip alternatif kepada email susulan. Tunggu!

Bercakap kepada anda sebentar lagi… ingat untuk susulan dan membina hubungan!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan