Bent u moedeloos over uw geld verdienen met uw uitvinding?

Laten we eerlijk zijn… het starten van een nieuw bedrijf is hard! Ik heb gelopen InventionPatenting.com sinds 1999 om te helpen onafhankelijke uitvinders te beschermen en geld verdienen aan hun ideeën voor nieuwe producten… Alle tegen een redelijke prijs. Klinkt als een eenvoudige en werkbare business concept naar rechts… vooral wanneer zo veel uitvinding marketing bedrijven zijn die onrechtmatig voordeel van de nieuwe uitvinders jaren?

Goed, een nieuw bedrijf niet “opstijgen” op eigen simpelweg door het opzetten van een website (die ik geleerd na de oprichting ervan in de late 1999). Het kost veel kennis en hard werken! Zelfs nu, hebben geleerd hoe ik mijn website te bevorderen, is het nog steeds vaak ontmoedigend.

Mijn punt is dat doorzettingsvermogen sleutel is. Als u een nieuw product idee dat niet heeft bewezen een marketing succes, opnieuw te evalueren uw product. Is het echt zo goed als je denkt dat het is? Veel uitvinders “verliefd worden” met hun nieuwe product idee niet bewust van de realiteit van de situatie. Vraag potentiële klanten om te gebruiken en evalueren van uw product. Komt hun feedback overeenkomen met uw gedachten over uw product? Indien niet, specifiek erachter te komen waarom. Vraag hen of ze zouden het product te kopen als ze zag het op de winkelschappen. Welke prijs zouden ze bereid zijn te betalen voor het, gezien de voordelen (en waarschijnlijk ook enkele nadelen – de meeste dingen in het leven zijn een trade-off) dan concurrerende producten.

Ik hoop dat dit geeft je enig inzicht… en hernieuwde inspiratie. Meer om te komen!

Add to Technorati Favorites

geld verdienen het starten van nieuwe zakelijke inventionpatenting.com onafhankelijke uitvinders nieuwe product ideeën business concepten uitvinding marketing bedrijven bevordering van websites ideeën voor nieuwe producten evaluate products product advantages competitive products renewed inspiration

One thought on “Bent u moedeloos over uw geld verdienen met uw uitvinding?
  1. Pingback: Clarence

Laat een reactie achter