Frantic Uitvinders gezocht!

Ben je een typische newbie uitvinder… dolle aan de slag maken van geld van uw nieuwe product idee, maar niet hebben van een idee wat te doen?

Maak je geen zorgen, de meeste mensen hetzelfde voelen als je als ze beginnen. Het eerste wat je moet doen is het indienen van een octrooiaanvraag in uw wettelijke rechten vergrendelen om uw uitvinding. U kunt bestand een voorlopige octrooiaanvraag te vergrendelen in “patent pending” een jaar. Het kan niet uit te geven als een patent, maar een hulpprogramma octrooiaanvraag kan worden gebaseerd op het maken als neergelegd wordt tijdens de een jaar patent is aangevraagd periode kan met behoud van de datum van indiening.

Een hulpprogramma octrooiaanvraag kan geven als een octrooi na het doorlopen van een examen proces op de VS. Octrooibureau. Octrooieerbaar te zijn, uw “idee” moeten nieuwe en niet voor de hand liggende. Gewoonlijk, voor het indienen van een hulpprogramma octrooiaanvraag, een patent zoeken wordt uitgevoerd om te zien of de uitvinder moet het geld investeren in een bestand. Een voorlopige octrooiaanvraag is veel minder duur en dus een octrooionderzoek is optioneel, al geadviseerd als andere investering zal worden gedaan om een ​​product de markt te brengen.

Als je eenmaal opgesloten in patent is aangevraagd, het indienen van een of het andere type van de octrooiaanvraag, U kunt aanpakken de verkoopbaarheid en de licentie-problemen, die ik zal bespreken op een later tijdstip.

U kunt zich aanmelden voor een voorlopige of een hulpprogramma octrooiaanvraag op:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

U kunt meer informatie over de voorlopige octrooiaanvragen bij:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Met vriendelijke groet

Brian Rayve

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.
One thought on “Frantic Uitvinders gezocht!
  1. Hallo Ik heb 5 uitvindingen, 4 zijn inmiddels op de markt. U snooze, Je verliest. De 5 Th. is nog nooit op de markt gebracht, maar ik weet niet hoe je het work.I ook 2 nieuwe ideeën en zijn nooit op de markt gebracht. Een daarvan is een probleem dat de meeste vrouwen graag worden opgelost. De andere is een zelfregulerend windgenerator, waarvan ik weet hoe ze te laten werken, maar wat doe ik met al deze informatie. Ik wil graag de ideeën op basis van contant geld en een percentage verkopen.
    Niet uit,Geen cost.Thank u voor uw tijd.
    Oprecht
    Clifford Jewison

Laat een reactie achter