Sommige van de beste uitvindingen Ben die zijn ontwikkeld aan het werk!

Mensen komen met nieuwe ideeën elke dag dat ze denkt dat de wereld een revolutie en ze bakken met geld. De meeste van deze ideeën zijn bedacht door het kijken naar mensen dingen doen in hun dagelijks leven. Hoewel ik wil niemand ontmoedigen van het volgen van hun dromen nastreven van zulke ideeën, aantal van de beste uitvindingen die ik heb gezien zijn ontwikkeld om mensen te helpen doen hun dagelijkse werk.

Bij voorbeeld, enkele jaren geleden had ik een cliënt die een nieuw type sleutel ontwikkeld voor het doen van een bepaalde job bij het repareren van auto's. Terwijl zijn sleutel had hulpprogramma (was nuttig om iets te doen) en was nieuw, de U.S.. Octrooibureau (USPTO) kon niet worden overtuigd dat de sleutel was een non-duidelijke verbetering ten opzichte van de stand van de techniek moersleutels. Ik had hem verteld dat dit het waarschijnlijke resultaat na het doen van een octrooi-onderzoek, maar hij voelde dat het een poging waard was (en de sleutels kunnen worden gemarkeerd “Patent Pending” terwijl het hulpprogramma octrooiaanvraag Ik diende voor hem eigenlijk werd aanhangig bij het USPTO).

Waarom zijn deze ideeën vaak beter dan die bedacht door observatie?

Goed, ten eerste, U bent vertrouwd met de problemen die je tegenkomt op het werk… of het nu een fabrieksarbeider probeert te tillen en positie plaatwerk voor stempelen in een pers, een nieuwe moeder of vader probeert te ontdoen van die “smerig” vieze luiers terwijl ten minste houden van een aantal van haar waardigheid, of zelfs een kind op zijn of haar “baan” proberen om een ​​skateboard rijden langs een trapleuning.

In de tweede plaats, heb je een heleboel gedachte in het proberen om uw werk gemakkelijker en veiliger te maken. U staat voor de uitdaging elke dag en moet “omgaan met het”! Je hebt een belangrijk aandeel in het oplossen van het probleem. Laten we eerlijk zijn, we allemaal proberen om uit te kijken naar nummer een. Als we energie kunnen besparen… waarom niet doen. Bovendien, we natuurlijk niet willen gekwetst doen ons werk.

Eindelijk, zijn er waarschijnlijk duizenden… waarschijnlijk miljoenen mensen over de hele wereld die hetzelfde werk je doet. Dit is een markt klaar om “verzwelgen” uw nieuwe idee in een hartslag! Ze hebben allemaal hetzelfde probleem YOU JUST OPGELOST! Je krijgt een patent op je idee waar u gebruik wilt maken van het idee te controleren en u bent in de bestuurdersstoel!

Een woord van voorzichtigheid. Zorg ervoor dat als je werkt voor een bedrijf of doen “freelance” werken voor anderen dat u uw lokale advocaat controleren elke arbeidsovereenkomst u ondertekend en informeren u over alle van toepassing zijnde wetten die van toepassing zijn. Dit is omdat de staat de wet of uw arbeidsovereenkomst of andere contract dat u ondertekend kan dicteren dat uw werkgever of freelance klant eigenaar is van het idee (en enig octrooi daarop rechten) u ontwikkeld op of in verband met uw werk in plaats van u. Veilig en check it out!

Ook, vergeet niet dat er negatieve gevolgen kunnen zijn in het verkrijgen van een binnenlandse (Verenigde Staten) en buitenlandse octrooien als je besluit om te bouwen en gebruik maken van uw idee (of methode) op de baan. Alvorens dit te doen, praten met een ervaren octrooigemachtigde!

Wil je zien of je idee octrooieerbaar? Klik op de link hieronder:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Wilt vergrendelen-in patent aangevraagd voor uw uitvinding of nieuwe productidee? Klik op de link hieronder:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Met vriendelijke groet,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

uitvindingen ontwikkeld op de baan nieuwe ideeën ideeën een revolutie op de wereld geld verdienen octrooi-onderzoek utility nuttig voor iets U.S doen. octrooibureau Non-Obvious verbetering patent pending hulpprogramma octrooiaanvraag problemen op het werk te maken werk gemakkelijker te maken werk veiliger oplossing van het probleem Get Hurt doet baan te krijgen van een octrooi werk voor bedrijf lokale advocaat arbeidsovereenkomst van toepassing zijnde wetten staatswet arbeidsovereenkomst werkgever octrooirechten ontwikkeld op de baan ontwikkeld met betrekking tot uw job binnenlandse octrooien buitenlandse octrooien octrooigemachtigde patent pending nieuwe productidee

Laat een reactie achter