Er du Motløs Om din tjene penger fra din oppfinnelse?

Lar innse det… starter en ny bedrift er tøff! Jeg har kjørt InventionPatenting.com siden 1999 å hjelpe uavhengige oppfinnere beskytte og tjene penger fra sine nye produktideer… alt til en rimelig kostnad. Høres ut som en enkel og gjennomførbar forretningsidé rett… spesielt når så mange oppfinnelse marketing selskapene har tatt utilbørlig fordel av nye oppfinnere i årevis?

Vel, en ny bedrift ikke “ta av” på egen hånd bare ved å sette opp en nettside (som jeg har lært etter å ha satt den opp i slutten av 1999). Det tar mye kunnskap og hardt arbeid! Selv nå, har lært hvordan man skal fremme mitt nettsted, det er fortsatt ofte nedslående.

Mitt poeng er at utholdenhet er nøkkelen. Hvis du har et nytt produkt ide som ikke har påvist en markedsføring suksess, re-evaluere produktet. Er det virkelig så god som du tror det er? Mange oppfinnere “forelske” med sitt nye produkt ide uvitende om realitetene i situasjonen. Spør potensielle kunder til å bruke og evaluere produktet. Samsvarer deres tilbakemeldinger dine tanker om produktet? Hvis ikke, spesifikt finne ut hvorfor. Spør dem om de ville kjøpe produktet hvis de så det på butikkhyllene. Hvilken pris ville de være villige til å betale for det gitt sine fordeler (og sannsynligvis noen ulemper – de fleste ting i livet er en trade-off) enn konkurrerende produkter.

Jeg håper dette gir deg litt innsikt… og ny inspirasjon. Flere kommer!

Add to Technorati Favorites

tjene penger starte ny virksomhet inventionpatenting.com uavhengige oppfinnere nye produkt ideer forretningskonsepter oppfinnelse markedsføring selskaper fremme nettsider nye produktideer evaluere produkter produktfordeler konkurransedyktige produkter fornyet inspirasjon

En tenkt på "Er du Motløs Om din tjene penger fra din oppfinnelse?
  1. Pingback: Clarence

Legg igjen en kommentar