Teller ikke klikkene før de klekkes!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Har du et nettsted fremme ditt nye produkt ide? Det kan være en fin måte å markedsføre produkter. Imidlertid, det er mange fallgruver å gjøre det naivt.

For eksempel, Jeg har vært å bruke tusenvis av dollar på pay-per-click søkemotorer i løpet av de siste årene for å fremme min hjemmeside. Jeg har fått mange klikk-throughs men kostnadene har langt mer enn oppveid noen fortjeneste laget av klikkene.

Nylig leste jeg at relasjoner telle, ikke CLICKS! Jeg tenkte for meg selv duh! Hvorfor gjorde jeg ikke riktig oppfølging med alle de menneskene som klikket seg gjennom og signert opp for å laste ned mine gratis Uavhengig Inventor er Kit? Det virker så enkelt nå.

Vel, det er derfor jeg nå blogge jevnlig og e-post disse klikk-throughs å etablere relasjoner med dem! De fleste vil nok aldri kjøpe produkter eller tjenester fra meg, men de som gjør vil være verdt det (økonomisk sett).

Uansett, Jeg fikk ikke komme inn forretningssted utelukkende for å tjene penger (selv om det bidrar til å betale regninger), men å hjelpe folk. Jeg håper at de menneskene som aldri blir kunder får hjelp av den frie informasjonen de får fra nettstedet mitt.

Vel, Jeg håper at du følger opp på ledningene, inkludert betalte klikk, at du får… de er verdt persuing å bygge disse relasjonene og noen ender opp som vennskap.

Husk å tilby noen insentiv (som hjelper folk) å fange opp kontaktinformasjon… vanligvis minst fornavn og e-post… slik at du kan følge opp. Også huske på at folk er oversvømmet med e-post i disse dager. De fleste kaster ut 9 ut av 10 e-post de mottar… så sørg for at din e-post tilby verdi til mottakere (i.e. oppgi noen kunnskap eller produkt verdt å bruke sin stadig knappere tid å åpne og se på).

I fremtidige artikler vil jeg skrive flere tips om alternativer til e-post oppfølging. Stay tuned!

Snakke med deg igjen snart… Husk å følge opp og bygge disse relasjonene!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar