Frantic Oppfinnere Wanted!

Er du en typisk nybegynner oppfinner… panisk å komme i gang å tjene penger fra din nye produkt idé, men ikke har en anelse hva du skal gjøre?

Ikke bekymre deg, folk flest føler det samme som deg når de starter. Det første du må gjøre er å sende inn en patentsøknad å låse inn dine rettigheter til oppfinnelsen din. Du kan sende inn en foreløpig patentsøknad å låse inn “patentsøkt” for ett år. Det kan ikke utstede som patent, men et verktøy patentsøknad kan være basert på det hvis arkivert under ett år patentsøkte periode kan og beholde sin innleveringsdato.

Et verktøy patentsøknad kan utstede som patent etter å ha gått gjennom en undersøkelse prosess på den amerikanske. Patentstyret. Å være patenterbar, din “idé” må nye og ikke-åpenbar. Vanligvis, før innlevering av verktøy patentsøknad, et patent søk er gjennomført for å se om oppfinneren bør investere pengene til fil en. En foreløpig patentsøknad er mye billigere og dermed et patent søk er valgfritt, men anbefales hvis andre investeringer kommer til å gjøres for å få et produkt til markedet.

Når du har låst i patentsøkt innlevering ene eller den andre typen patentsøknad, du kan takle salgbarhet og lisensiering problemer, som jeg vil diskutere på et senere tidspunkt.

Du kan registrere deg for en foreløpig eller verktøyet patentsøknad på:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Du kan se mer informasjon om foreløpige patentsøknader på:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Vennlig hilsen

Brian Rayve

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalink.
En tenkt på "Frantic Oppfinnere Wanted!
  1. Hei jeg har hatt 5 oppfinnelser, 4 har siden vært på markedet. Du snooze, Du mister. Den 5 Th. har aldri vært markedsført, men jeg vet ikke hvordan de skal gjøre det work.I har også 2 nye ideer og har aldri blitt markedsført. Det ene er et problem at de fleste kvinner ville elske å bli løst. Den andre er en selvregulerende vindgenerator, som jeg vet hvordan de skal gjøre jobben, men hva gjør jeg med all denne informasjonen. Jeg ønsker å selge ideer basert på kontanter og en prosentandel.
    Ingen salg,Ingen cost.Thank for din tid.
    Vennlig hilsen
    Clifford Jewison

Legg igjen en kommentar