Skulle Uavhengige Oppfinnere Utarbeide og selv oppgi de Utility Patentsøknader?

Jeg fikk et spørsmål i dag fra en nybegynner oppfinner. Hun har lest en bok om pro se (gjør det selv) utarbeide og inngi en nytte patentsøknad og mener at muligens hun kan lykkes forberede og sende inn et verktøy patentsøknad på produktet hun utvikler.

Hun bekymrer skjønt at hun kanskje ikke ordentlig forberede henne nytte patentsøknad og mener at hun ikke kan endre sin opprinnelige søknad, så hun må “få det riktig første gang” (faktisk, som er feil… søknaden kan endres, men: 1. ny informasjon som kalles “ny sak” kan ikke senere lagt til og 2. hennes hevder som opprinnelig presenterte kan låse henne inn i en dårlig posisjon for eksempel for å få bredest patentbeskyttelsen mulig).

Hun har ikke / ønsker å bruke sine penger på advokatsalær (typisk $3,500.00 til $7,500.00) å ha henne nytte patentsøknad profesjonelt forberedt for henne. Hun føler hennes eneste alternativ annet enn å sende pro SE er å finne en investor, noen ganger kalt en “engel”, å hjelpe henne med hennes kostnader. Hun sier “Det virker bare så overveldende.” som er en typisk state-of-mind som selvstendige oppfinnere finne seg selv.

Mitt svar til henne er at en erfaren teknisk forfatter (eller lignende detaljorienterte forfatter som skriver mye – MANGE oppfinnere la ut deler av oppfinnelsen sin som er kritiske som ikke kan legges til senere, og beholde den opprinnelige innleveringsdato… den såkalte “ny sak”) kan tilstrekkelig forberede og sende inn sine egne foreløpig patentsøknad, som er en komplett offentliggjøring av oppfinnelsen inkludert komponenter og hvordan de virker sammen (eller for en metode… trinnene og hvordan de fungerer sammen). Jeg har ikke brukt noen av patentet forberedelse programvare på markedet for å utarbeide en foreløpig patentsøknad.

I min mening, INGEN som IKKE skikkelig opplært i Patentloven (roper ment) kan tilstrekkelig forberede og sende inn sin egen nytte patentsøknad enda mindre og straffeforfølge den til utstedelse gjennom USA. Patentstyret (USPTO). Utility patentsøknader har strenge krav til forberedelse (spesielt hjertet av søknaden… påstandene) og vil bli gransket av en domstol hvis oppfinnelsen blir en kommersiell suksess og noen ønsker å oppheve det.

Det tar ikke bare den juridiske kunnskap ervervet ved å sende Patent Bar Exam gitt av USPTO, men om 2-3 år med opplæring under daglig tilsyn av en erfaren patent advokat. Derfor, en nybegynner Patentrådgiver eller Patent Agent (ikke en advokat) som passerte Patent Bar, men har ikke blitt trent av en erfaren Patent Attorney er ikke engang kvalifisert til å forberede din patentsøknad av ham / henne selv! Vil du “gå under kniven” hjelp av en “kirurg” som bare lese en bok om å gjøre hjerneoperasjoner og du er hans / hennes første pasient? Jeg tror ikke!

Hun er også vurderer å bruke en programvarepakke for å inngi en foreløpig patentsøknad. Jeg har ikke brukt slik programvare, men det kan være et verdifullt hjelpemiddel i å utarbeide en foreløpig patentsøknad (se nedenfor om å ha resultatene anmeldt av en patentfullmektig). Når det gjelder programmer for å forberede et verktøy patentsøknad, “kunstig intelligens” i dag kan ikke engang tilstrekkelig simulere de beslutningsprosesser av en kakerlakk eller en bananflue… si beslutningsprosessene av en trenet Patent Attorney.

Imidlertid, Jeg anbefaler å gjøre en write-up og skisser av din oppfinnelse for å avklare og krystallisere din oppfinnelse i tankene dine. Du kan bruke en bok eller programvare for å hjelpe deg i denne prosessen. UANSETT, sende inn arbeid til en patentfullmektig for å redigere og ferdigstille! Jeg anbefaler deg å lese alt du kan om patenter og oppfinnelsen prosessen, men vær forsiktig om dine begrensninger.

Grunnen til at du ikke høre om de feil preparerte patenter skrevet av uavhengige oppfinnere blir brutt av domstolene er at nesten ingen gjør det til rettssystemet ved å oppnå kommersiell suksess. Dermed, uavhengige oppfinnere er “lullet” inn i en falsk følelse trygghet at siden “Joe oppfinneren” “vellykket” forberedt, arkivert, og fikk sin egen patent, Jeg kan gjøre det også. De innser ikke at utstedt patent er bortimot verdiløs (i.e. krav tilby meget smal dekning under hvilke konkurrenter’ produkter ikke faller eller “krenker patentet” og / eller flate ut ugyldig på grunn av feil gjort av oppfinneren)!

Sjekk ut min artikkel om pro SE oppfinnere som allerede har innlevert en patentsøknad (eget innlegg nedenfor).

Har du gjort et patent søk for å se om oppfinnelsen er enda patenteres (er nyttig å gjøre noe, er ny, og er ikke en opplagt ting å gjøre)?

Du kan bruke USPTO nettstedet hvis du liker, selv om patent søking er like mye en kunst som en vitenskap, og tar gjør mye av søkene å mestre. Se:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Jeg kan gjøre en profesjonell patent søk billig ved:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Også, Jeg har to tilbud på filing patentsøknader for en begrenset periode:

Utarbeide en foreløpig patent Application:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Forbered en Utility Patent Application:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Jeg håper dette hjelper deg. La meg vite dersom du har ytterligere spørsmål.

Vennlig hilsen,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

uavhengige oppfinnere utility patentsøknader newbie oppfinnere pro se filing krav patent-beskyttelse utility patentsøknad filing pro se investorer uavhengige oppfinnere foreløpige patentsøknader oppfinnere oppfinnelser ny sak offentliggjøring av oppfinnelsen komponenter metoder patent forberedelse programvare straffeforfølge til utstedelse oss. Patentstyret kommersiell suksess ugyldig patent patent bar eksamen patentadvokat forberede verktøyet patentsøknader skrive opp oppfinnelser skisser av dine oppfinnelser patenter oppfinnelse prosess underkjent av domstolene kommersiell suksess utstedte patenter konkurrentenes produkter krenke patenter pro SE oppfinnere patent søk oss Patentstyret Patentstyret arkivering patentsøknader

Legg igjen en kommentar