Noen av de beste oppfinnelser er de utviklet på jobb!

Folk kommer opp med nye ideer hver dag de tror vil revolusjonere verden og gjøre dem tonnevis med penger. De fleste av disse ideene blir unnfanget ved å se folk gjøre ting i løpet av deres hverdag. Mens jeg ikke ønsker å fraråde noen fra å følge sine drømmer forfølge slike ideer, noen av de beste oppfinnelsene jeg har sett ble utviklet for å hjelpe folk gjør sine daglige jobber.

For eksempel, noen år siden hadde jeg en klient som utviklet en ny type skiftenøkkel for å gjøre en bestemt jobb ved reparasjon biler. Mens hans skiftenøkkel hadde nytte (var nyttig for å gjøre noe) og var ny, den U.S.. Patentstyret (USPTO) kunne ikke være overbevist om at skiftenøkkelen var en ikke-åpenbar forbedring i forhold til de tidligere kjente skiftenøkler. Jeg hadde fortalt ham at dette var den sannsynlige resultatet etter å gjøre en patent søk, men han følte at det var verdt et forsøk (og skiftenøkler kunne merkes “Patent Pending” mens nytten patentsøknad jeg arkivert for ham var faktisk verserer USPTO).

Hvorfor er disse ideene ofte bedre enn de som unnfanget ved observasjon?

Vel, først, du er nært kjent med de problemene du støter på jobben… det være seg en fabrikkarbeider prøver å løfte og posisjon metall for stempling i en pressemelding, en ny mor eller far prøver å kvitte seg med dem “ekkel” skitne bleier mens minst holde noen av hennes verdighet, eller selv et barn på hans eller hennes “jobb” prøver å ri en skateboard ned en trapp rail.

Dernest, du har lagt mye omtanke i å prøve å gjøre jobben enklere og sikrere. Du står overfor utfordringen hver dag og må “håndtere det”! Du har en stor eierandel i å løse problemet. Lar innse det, vi alle prøver å se opp for nummer én. Hvis vi kan spare energi… hvorfor ikke gjøre det. Videre, vi selvsagt ikke ønsker å bli skadet å gjøre jobben vår.

Endelig, det er sannsynlig tusenvis… sannsynligvis millioner av mennesker rundt om i verden som gjør den samme jobben du gjør. Dette er et marked klar til å “sluke opp” den nye ideen i et hjerteslag! De har alle det samme problemet DU nettopp løst! Du får et patent på ideen din der du ønsker å kontrollere bruken av ideen og du er i førersetet!

Et ord av forsiktighet. Vær sikker på at hvis du jobber for et selskap eller gjøre “freelance” arbeide for andre at du har din lokale advokat sjekke noen arbeidskontrakt du signert og orientere deg på eventuelle gjeldende statlige lover som gjelder. Dette er fordi staten lov eller arbeid eller annen kontrakten du signerte kan diktere at din arbeidsgiver eller frilans eier ideen (og alle patenter rettighetene) du utviklet på eller i tilknytning til jobben i stedet for deg. Vær trygg og sjekke det ut!

Også, husk at det kan få negative konsekvenser i å skaffe en innenlandsk (USA) og utenlandske patenter hvis du bestemmer deg for å bygge og utnytte ideen din (eller metode) på jobben. Før du gjør dette, snakke med en erfaren patent advokat!

Ønsker å se om ideen din er patenterbar? Klikk på linken nedenfor:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Lyst til å låse-in patentsøkt for din oppfinnelse eller nye produkt idé? Klikk på linken nedenfor:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Vennlig hilsen,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

oppfinnelser utviklet på jobb nye ideer ideer revolusjonere verden tjene penger patent søk verktøyet nyttig for å gjøre noe US-. Patentstyret Non-Åpenbare forbedring patentsøkt utility patentsøknad problemer på jobben gjør jobben enklere gjøre jobben tryggere å løse problemet får vondt gjør jobben får et patent arbeid for selskapet lokale advokat arbeidsavtale gjeldende statlige lover statlige loven arbeidskontrakt arbeidsgiver patentrettigheter utviklet på jobben utviklet i forbindelse med din jobb innenlandske patenter utenlandske patenter patentadvokat patentsøkt nye produkt ide

Skulle Uavhengige Oppfinnere Utarbeide og selv oppgi de Utility Patentsøknader?

Jeg fikk et spørsmål i dag fra en nybegynner oppfinner. Hun har lest en bok om pro se (gjør det selv) utarbeide og inngi en nytte patentsøknad og mener at muligens hun kan lykkes forberede og sende inn et verktøy patentsøknad på produktet hun utvikler.

Hun bekymrer skjønt at hun kanskje ikke ordentlig forberede henne nytte patentsøknad og mener at hun ikke kan endre sin opprinnelige søknad, så hun må “få det riktig første gang” (faktisk, som er feil… søknaden kan endres, men: 1. ny informasjon som kalles “ny sak” kan ikke senere lagt til og 2. hennes hevder som opprinnelig presenterte kan låse henne inn i en dårlig posisjon for eksempel for å få bredest patentbeskyttelsen mulig).

Hun har ikke / ønsker å bruke sine penger på advokatsalær (typisk $3,500.00 til $7,500.00) å ha henne nytte patentsøknad profesjonelt forberedt for henne. Hun føler hennes eneste alternativ annet enn å sende pro SE er å finne en investor, noen ganger kalt en “engel”, å hjelpe henne med hennes kostnader. Hun sier “Det virker bare så overveldende.” som er en typisk state-of-mind som selvstendige oppfinnere finne seg selv.

Mitt svar til henne er at en erfaren teknisk forfatter (eller lignende detaljorienterte forfatter som skriver mye – MANGE oppfinnere la ut deler av oppfinnelsen sin som er kritiske som ikke kan legges til senere, og beholde den opprinnelige innleveringsdato… den såkalte “ny sak”) kan tilstrekkelig forberede og sende inn sine egne foreløpig patentsøknad, som er en komplett offentliggjøring av oppfinnelsen inkludert komponenter og hvordan de virker sammen (eller for en metode… trinnene og hvordan de fungerer sammen). Jeg har ikke brukt noen av patentet forberedelse programvare på markedet for å utarbeide en foreløpig patentsøknad.

I min mening, INGEN som IKKE skikkelig opplært i Patentloven (roper ment) kan tilstrekkelig forberede og sende inn sin egen nytte patentsøknad enda mindre og straffeforfølge den til utstedelse gjennom USA. Patentstyret (USPTO). Utility patentsøknader har strenge krav til forberedelse (spesielt hjertet av søknaden… påstandene) og vil bli gransket av en domstol hvis oppfinnelsen blir en kommersiell suksess og noen ønsker å oppheve det.

Det tar ikke bare den juridiske kunnskap ervervet ved å sende Patent Bar Exam gitt av USPTO, men om 2-3 år med opplæring under daglig tilsyn av en erfaren patent advokat. Derfor, en nybegynner Patentrådgiver eller Patent Agent (ikke en advokat) som passerte Patent Bar, men har ikke blitt trent av en erfaren Patent Attorney er ikke engang kvalifisert til å forberede din patentsøknad av ham / henne selv! Vil du “gå under kniven” hjelp av en “kirurg” som bare lese en bok om å gjøre hjerneoperasjoner og du er hans / hennes første pasient? Jeg tror ikke!

Hun er også vurderer å bruke en programvarepakke for å inngi en foreløpig patentsøknad. Jeg har ikke brukt slik programvare, men det kan være et verdifullt hjelpemiddel i å utarbeide en foreløpig patentsøknad (se nedenfor om å ha resultatene anmeldt av en patentfullmektig). Når det gjelder programmer for å forberede et verktøy patentsøknad, “kunstig intelligens” i dag kan ikke engang tilstrekkelig simulere de beslutningsprosesser av en kakerlakk eller en bananflue… si beslutningsprosessene av en trenet Patent Attorney.

Imidlertid, Jeg anbefaler å gjøre en write-up og skisser av din oppfinnelse for å avklare og krystallisere din oppfinnelse i tankene dine. Du kan bruke en bok eller programvare for å hjelpe deg i denne prosessen. UANSETT, sende inn arbeid til en patentfullmektig for å redigere og ferdigstille! Jeg anbefaler deg å lese alt du kan om patenter og oppfinnelsen prosessen, men vær forsiktig om dine begrensninger.

Grunnen til at du ikke høre om de feil preparerte patenter skrevet av uavhengige oppfinnere blir brutt av domstolene er at nesten ingen gjør det til rettssystemet ved å oppnå kommersiell suksess. Dermed, uavhengige oppfinnere er “lullet” inn i en falsk følelse trygghet at siden “Joe oppfinneren” “vellykket” forberedt, arkivert, og fikk sin egen patent, Jeg kan gjøre det også. De innser ikke at utstedt patent er bortimot verdiløs (i.e. krav tilby meget smal dekning under hvilke konkurrenter’ produkter ikke faller eller “krenker patentet” og / eller flate ut ugyldig på grunn av feil gjort av oppfinneren)!

Sjekk ut min artikkel om pro SE oppfinnere som allerede har innlevert en patentsøknad (eget innlegg nedenfor).

Har du gjort et patent søk for å se om oppfinnelsen er enda patenteres (er nyttig å gjøre noe, er ny, og er ikke en opplagt ting å gjøre)?

Du kan bruke USPTO nettstedet hvis du liker, selv om patent søking er like mye en kunst som en vitenskap, og tar gjør mye av søkene å mestre. Se:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Jeg kan gjøre en profesjonell patent søk billig ved:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Også, Jeg har to tilbud på filing patentsøknader for en begrenset periode:

Utarbeide en foreløpig patent Application:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Forbered en Utility Patent Application:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Jeg håper dette hjelper deg. La meg vite dersom du har ytterligere spørsmål.

Vennlig hilsen,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

uavhengige oppfinnere utility patentsøknader newbie oppfinnere pro se filing krav patent-beskyttelse utility patentsøknad filing pro se investorer uavhengige oppfinnere foreløpige patentsøknader oppfinnere oppfinnelser ny sak offentliggjøring av oppfinnelsen komponenter metoder patent forberedelse programvare straffeforfølge til utstedelse oss. Patentstyret kommersiell suksess ugyldig patent patent bar eksamen patentadvokat forberede verktøyet patentsøknader skrive opp oppfinnelser skisser av dine oppfinnelser patenter oppfinnelse prosess underkjent av domstolene kommersiell suksess utstedte patenter konkurrentenes produkter krenke patenter pro SE oppfinnere patent søk oss Patentstyret Patentstyret arkivering patentsøknader

Er du Motløs Om din tjene penger fra din oppfinnelse?

Lar innse det… starter en ny bedrift er tøff! Jeg har kjørt InventionPatenting.com siden 1999 å hjelpe uavhengige oppfinnere beskytte og tjene penger fra sine nye produktideer… alt til en rimelig kostnad. Høres ut som en enkel og gjennomførbar forretningsidé rett… spesielt når så mange oppfinnelse marketing selskapene har tatt utilbørlig fordel av nye oppfinnere i årevis?

Vel, en ny bedrift ikke “ta av” på egen hånd bare ved å sette opp en nettside (som jeg har lært etter å ha satt den opp i slutten av 1999). Det tar mye kunnskap og hardt arbeid! Selv nå, har lært hvordan man skal fremme mitt nettsted, det er fortsatt ofte nedslående.

Mitt poeng er at utholdenhet er nøkkelen. Hvis du har et nytt produkt ide som ikke har påvist en markedsføring suksess, re-evaluere produktet. Er det virkelig så god som du tror det er? Mange oppfinnere “forelske” med sitt nye produkt ide uvitende om realitetene i situasjonen. Spør potensielle kunder til å bruke og evaluere produktet. Samsvarer deres tilbakemeldinger dine tanker om produktet? Hvis ikke, spesifikt finne ut hvorfor. Spør dem om de ville kjøpe produktet hvis de så det på butikkhyllene. Hvilken pris ville de være villige til å betale for det gitt sine fordeler (og sannsynligvis noen ulemper – de fleste ting i livet er en trade-off) enn konkurrerende produkter.

Jeg håper dette gir deg litt innsikt… og ny inspirasjon. Flere kommer!

Add to Technorati Favorites

tjene penger starte ny virksomhet inventionpatenting.com uavhengige oppfinnere nye produkt ideer forretningskonsepter oppfinnelse markedsføring selskaper fremme nettsider nye produktideer evaluere produkter produktfordeler konkurransedyktige produkter fornyet inspirasjon

Du Arkivert en Utility patentsøknad Yourself (Pro Se Inventor) – Hva nå?

Så du forberedt din egen utility patentsøknad for å spare penger. Mens du tar deg tid og krefter på å gjøre det er prisverdig, du virkelig trenger å ha din utility patentsøknad anmeldt av en erfaren patent advokat (spesielt påstander) når du mottar en First Kontor Handling fra USA. Patentstyret for å sikre at din søknad dekker ordentlig din oppfinnelse. Du vil også trenge hans / hennes profesjonell hjelp i å svare til Patentstyret.

Det tar omtrent 2-3 år for en patent advokat for å bli trent (under daglig tilsyn av en erfaren patent advokat) å forberede et verktøy patentsøknad og straffeforfølge den gjennom Patentstyret til et patent. En oppfinner som deg kan umulig håper å gjøre det riktig første gang! Pengene vil bli godt brukt.

Husk tre prinsipper…

1. bredden i dekningen av en utstedt patent er det som teller… ikke det faktum av å ha et patent. Dette er slik at du maksimere antall enheter som krenker ditt patent (få din rettmessige patent dekning av oppfinnelsen din).

2. For gyldigheten av en utstedt patent teller også slik at du kan håndheve disse rettighetene.

3. Hold oppfinnelse FORTROLIG (du kan bruke en konfidensiell avtale hvis det brukes riktig, som er et eget fag) til du rådfører deg med en patent advokat om hvilke land rundt om i verden der du ønsker å få patentbeskyttelse. Det er dyrt å få patenter, og du kan si til deg selv “Jeg bare ønsker / har råd til patentbeskyttelse i mitt hjemland”… men husk at noen internasjonalt selskap kan komme til deg senere ønsker å patentere det i mange land!

Bevar dine rettigheter til å få patenter i utlandet… konsultere en patent advokat! Legg merke til at det å holde oppfinnelsen hemmelig inkluderer ikke å sette din oppfinnelse PÅ INTERNETT.

Også, Merk at du kan markedsføre din oppfinnelse før patentet saker… bare være sikker på konsekvensene av dine markedsaktiviteter på forhånd ved å konsultere en patent advokat som jeg antydet ovenfor!

Ultimate Uavhengige Inventor Resources har ankommet!

Kjære Uavhengige Oppfinnere,

Vil du ha en omfattende liste av ressurser samlet for å hjelpe uavhengige oppfinnere som deg lykkes i å beskytte og tjene penger fra din oppfinnelse eller nye produkt idé?

Sjekk ut Ultimate Inventor Resources jeg bare lagt på:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Hvorfor ikke bokmerke websiden for fremtidig referanse som vi vil oppdatere den ofte med ny informasjon?

Du kan også laste ned min splitter nye Ultimate Inventor Resources Gadget på:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources_gadget.html

Beste hilsen,

Brian R. Rayve

Frantic Oppfinnere Wanted!

Er du en typisk nybegynner oppfinner… panisk å komme i gang å tjene penger fra din nye produkt idé, men ikke har en anelse hva du skal gjøre?

Ikke bekymre deg, folk flest føler det samme som deg når de starter. Det første du må gjøre er å sende inn en patentsøknad å låse inn dine rettigheter til oppfinnelsen din. Du kan sende inn en foreløpig patentsøknad å låse inn “patentsøkt” for ett år. Det kan ikke utstede som patent, men et verktøy patentsøknad kan være basert på det hvis arkivert under ett år patentsøkte periode kan og beholde sin innleveringsdato.

Et verktøy patentsøknad kan utstede som patent etter å ha gått gjennom en undersøkelse prosess på den amerikanske. Patentstyret. Å være patenterbar, din “idé” må nye og ikke-åpenbar. Vanligvis, før innlevering av verktøy patentsøknad, et patent søk er gjennomført for å se om oppfinneren bør investere pengene til fil en. En foreløpig patentsøknad er mye billigere og dermed et patent søk er valgfritt, men anbefales hvis andre investeringer kommer til å gjøres for å få et produkt til markedet.

Når du har låst i patentsøkt innlevering ene eller den andre typen patentsøknad, du kan takle salgbarhet og lisensiering problemer, som jeg vil diskutere på et senere tidspunkt.

Du kan registrere deg for en foreløpig eller verktøyet patentsøknad på:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Du kan se mer informasjon om foreløpige patentsøknader på:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Vennlig hilsen

Brian Rayve

Hva er Den internasjonale konvensjon, også kalt Paris-traktaten?

Mange land er medlemmer av International Convention, også kalt Paris-traktaten.

Disse landene tillater oppfinner(s) å hevde “utenlandske prioritet” basert på det tidspunkt den først innlevert patentsøknad i et medlemsland, gitt en patentsøknad i medlemslandet innen ett år slik først innlevert patentsøknad (innenfor 6 måneder for utforming patentsøknader).

USA er medlem av Paris-traktaten, slik som å gi slik prioritet basert på en utenlandsk patentsøknad.

Teller ikke klikkene før de klekkes!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Har du et nettsted fremme ditt nye produkt ide? Det kan være en fin måte å markedsføre produkter. Imidlertid, det er mange fallgruver å gjøre det naivt.

For eksempel, Jeg har vært å bruke tusenvis av dollar på pay-per-click søkemotorer i løpet av de siste årene for å fremme min hjemmeside. Jeg har fått mange klikk-throughs men kostnadene har langt mer enn oppveid noen fortjeneste laget av klikkene.

Nylig leste jeg at relasjoner telle, ikke CLICKS! Jeg tenkte for meg selv duh! Hvorfor gjorde jeg ikke riktig oppfølging med alle de menneskene som klikket seg gjennom og signert opp for å laste ned mine gratis Uavhengig Inventor er Kit? Det virker så enkelt nå.

Vel, det er derfor jeg nå blogge jevnlig og e-post disse klikk-throughs å etablere relasjoner med dem! De fleste vil nok aldri kjøpe produkter eller tjenester fra meg, men de som gjør vil være verdt det (økonomisk sett).

Uansett, Jeg fikk ikke komme inn forretningssted utelukkende for å tjene penger (selv om det bidrar til å betale regninger), men å hjelpe folk. Jeg håper at de menneskene som aldri blir kunder får hjelp av den frie informasjonen de får fra nettstedet mitt.

Vel, Jeg håper at du følger opp på ledningene, inkludert betalte klikk, at du får… de er verdt persuing å bygge disse relasjonene og noen ender opp som vennskap.

Husk å tilby noen insentiv (som hjelper folk) å fange opp kontaktinformasjon… vanligvis minst fornavn og e-post… slik at du kan følge opp. Også huske på at folk er oversvømmet med e-post i disse dager. De fleste kaster ut 9 ut av 10 e-post de mottar… så sørg for at din e-post tilby verdi til mottakere (i.e. oppgi noen kunnskap eller produkt verdt å bruke sin stadig knappere tid å åpne og se på).

I fremtidige artikler vil jeg skrive flere tips om alternativer til e-post oppfølging. Stay tuned!

Snakke med deg igjen snart… Husk å følge opp og bygge disse relasjonene!

En Cutting Edge løsning for å klippe plenen!

Patents For Inventors on Their Inventions - Lawn Mower

Jeg vet ikke hvem dette er… men styring slik som å skjære hele plenen kan være et problem! Likeledes, Jeg håper at en snooze avstenging er inkludert slik at gressklipperen ikke kutte uforvarende naboens plen… og naboens naboens plen… og så-on.

Faktisk, min far prøvde å bruke en av de første selvgående push-gressklippere til automatisk klippe plenen i hagen vår i 1970-årene. Han plassert et innlegg i midten av hagen vår og koblet til den gressklipperen ved hjelp av et tau er lang nok til å nå de ytre kantene av gressplenen.

Diameteren på innlegget var slik at en tur rundt innlegget forårsaket en lengde på tau nesten lik arbeidsbredde på gressklipperen til å vikle rundt innlegget. Dette stadig flyttet gressklipperen innvendig mot innlegget for å gi litt overlappende kutt.

Bare ett problem min far ikke regne med… plenen var rektangulær form!