Noen av de beste oppfinnelser er de utviklet på jobb!

Folk kommer opp med nye ideer hver dag de tror vil revolusjonere verden og gjøre dem tonnevis med penger. De fleste av disse ideene blir unnfanget ved å se folk gjøre ting i løpet av deres hverdag. Mens jeg ikke ønsker å fraråde noen fra å følge sine drømmer forfølge slike ideer, noen av de beste oppfinnelsene jeg har sett ble utviklet for å hjelpe folk gjør sine daglige jobber.

For eksempel, noen år siden hadde jeg en klient som utviklet en ny type skiftenøkkel for å gjøre en bestemt jobb ved reparasjon biler. Mens hans skiftenøkkel hadde nytte (var nyttig for å gjøre noe) og var ny, den U.S.. Patentstyret (USPTO) kunne ikke være overbevist om at skiftenøkkelen var en ikke-åpenbar forbedring i forhold til de tidligere kjente skiftenøkler. Jeg hadde fortalt ham at dette var den sannsynlige resultatet etter å gjøre en patent søk, men han følte at det var verdt et forsøk (og skiftenøkler kunne merkes “Patent Pending” mens nytten patentsøknad jeg arkivert for ham var faktisk verserer USPTO).

Hvorfor er disse ideene ofte bedre enn de som unnfanget ved observasjon?

Vel, først, du er nært kjent med de problemene du støter på jobben… det være seg en fabrikkarbeider prøver å løfte og posisjon metall for stempling i en pressemelding, en ny mor eller far prøver å kvitte seg med dem “ekkel” skitne bleier mens minst holde noen av hennes verdighet, eller selv et barn på hans eller hennes “jobb” prøver å ri en skateboard ned en trapp rail.

Dernest, du har lagt mye omtanke i å prøve å gjøre jobben enklere og sikrere. Du står overfor utfordringen hver dag og må “håndtere det”! Du har en stor eierandel i å løse problemet. Lar innse det, vi alle prøver å se opp for nummer én. Hvis vi kan spare energi… hvorfor ikke gjøre det. Videre, vi selvsagt ikke ønsker å bli skadet å gjøre jobben vår.

Endelig, det er sannsynlig tusenvis… sannsynligvis millioner av mennesker rundt om i verden som gjør den samme jobben du gjør. Dette er et marked klar til å “sluke opp” den nye ideen i et hjerteslag! De har alle det samme problemet DU nettopp løst! Du får et patent på ideen din der du ønsker å kontrollere bruken av ideen og du er i førersetet!

Et ord av forsiktighet. Vær sikker på at hvis du jobber for et selskap eller gjøre “freelance” arbeide for andre at du har din lokale advokat sjekke noen arbeidskontrakt du signert og orientere deg på eventuelle gjeldende statlige lover som gjelder. Dette er fordi staten lov eller arbeid eller annen kontrakten du signerte kan diktere at din arbeidsgiver eller frilans eier ideen (og alle patenter rettighetene) du utviklet på eller i tilknytning til jobben i stedet for deg. Vær trygg og sjekke det ut!

Også, husk at det kan få negative konsekvenser i å skaffe en innenlandsk (USA) og utenlandske patenter hvis du bestemmer deg for å bygge og utnytte ideen din (eller metode) på jobben. Før du gjør dette, snakke med en erfaren patent advokat!

Ønsker å se om ideen din er patenterbar? Klikk på linken nedenfor:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Lyst til å låse-in patentsøkt for din oppfinnelse eller nye produkt idé? Klikk på linken nedenfor:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Vennlig hilsen,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

oppfinnelser utviklet på jobb nye ideer ideer revolusjonere verden tjene penger patent søk verktøyet nyttig for å gjøre noe US-. Patentstyret Non-Åpenbare forbedring patentsøkt utility patentsøknad problemer på jobben gjør jobben enklere gjøre jobben tryggere å løse problemet får vondt gjør jobben får et patent arbeid for selskapet lokale advokat arbeidsavtale gjeldende statlige lover statlige loven arbeidskontrakt arbeidsgiver patentrettigheter utviklet på jobben utviklet i forbindelse med din jobb innenlandske patenter utenlandske patenter patentadvokat patentsøkt nye produkt ide

Legg igjen en kommentar