Du Arkivert en Utility patentsøknad Yourself (Pro Se Inventor) – Hva nå?

Så du forberedt din egen utility patentsøknad for å spare penger. Mens du tar deg tid og krefter på å gjøre det er prisverdig, du virkelig trenger å ha din utility patentsøknad anmeldt av en erfaren patent advokat (spesielt påstander) når du mottar en First Kontor Handling fra USA. Patentstyret for å sikre at din søknad dekker ordentlig din oppfinnelse. Du vil også trenge hans / hennes profesjonell hjelp i å svare til Patentstyret.

Det tar omtrent 2-3 år for en patent advokat for å bli trent (under daglig tilsyn av en erfaren patent advokat) å forberede et verktøy patentsøknad og straffeforfølge den gjennom Patentstyret til et patent. En oppfinner som deg kan umulig håper å gjøre det riktig første gang! Pengene vil bli godt brukt.

Husk tre prinsipper…

1. bredden i dekningen av en utstedt patent er det som teller… ikke det faktum av å ha et patent. Dette er slik at du maksimere antall enheter som krenker ditt patent (få din rettmessige patent dekning av oppfinnelsen din).

2. For gyldigheten av en utstedt patent teller også slik at du kan håndheve disse rettighetene.

3. Hold oppfinnelse FORTROLIG (du kan bruke en konfidensiell avtale hvis det brukes riktig, som er et eget fag) til du rådfører deg med en patent advokat om hvilke land rundt om i verden der du ønsker å få patentbeskyttelse. Det er dyrt å få patenter, og du kan si til deg selv “Jeg bare ønsker / har råd til patentbeskyttelse i mitt hjemland”… men husk at noen internasjonalt selskap kan komme til deg senere ønsker å patentere det i mange land!

Bevar dine rettigheter til å få patenter i utlandet… konsultere en patent advokat! Legg merke til at det å holde oppfinnelsen hemmelig inkluderer ikke å sette din oppfinnelse PÅ INTERNETT.

Også, Merk at du kan markedsføre din oppfinnelse før patentet saker… bare være sikker på konsekvensene av dine markedsaktiviteter på forhånd ved å konsultere en patent advokat som jeg antydet ovenfor!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar