Esti Descurajat vorba de banii tăi Efectuarea de la inventiei dvs.?

Să recunoaștem… începerea unei noi afaceri este greu! Am fost difuzate InventionPatenting.com din 1999 pentru a ajuta la inventatori independenți proteja și de a face bani de la noile lor idei de produse… toate la un cost rezonabil. Pare a fi un concept de afaceri simplu și funcțional dreapta… mai ales atunci când atât de multe companii de marketing de invenție au fost luați avantaj necuvenit de noi inventatori de ani?

Bine, o noua afacere nu “scoate” pe cont propriu pur și simplu prin înființarea unui site web (ceea ce am învățat, după înființarea acesteia la sfârșitul 1999). Este nevoie de o mulțime de muncă cunoștințe și greu! Chiar acum, au învățat cum de a promova site-ul meu, este încă de multe ori descurajator.

Ideea mea este că perseverența este cheia. If you have a new product idea that has not proven a marketing success, re-evalua produsul dvs.. Este într-adevăr la fel de bine cum crezi tu că este? Mulți inventatori “se încadrează în dragoste” cu noul lor ideea de produs orb la realitatea situației. Cere potențialii clienți de a folosi și de a evalua produsul dvs.. Are feedback-ul lor corespunde gândurile despre produsul dvs.? Dacă nu, afla exact de ce. Întrebați-i dacă le-ar cumpăra produsul dacă l-au văzut pe rafturile magazinelor. Ce preț ar fi dispuși să plătească pentru ea dat avantajele sale (și, probabil, unele dezavantaje – cele mai multe lucruri in viata sunt un compromis) peste produse competitive.

Sper că acest lucru vă oferă o idee despre… și inspirație reînnoită. Mai mult pentru a veni!

Add to Technorati Favorites

câștiga bani înființarea de noi inventionpatenting.com afaceri inventatori independenți produse noi idei de concepte de afaceri companii de marketing de invenție a promova site-uri web noi idei de produse evalua produse produs avantaje produse competitive inspirație reînnoită

Un gând pe "Esti Descurajat vorba de banii tăi Efectuarea de la inventiei dvs.?
  1. Pingback: Trăsură

Lasă un Răspuns