Nu conta clicuri înainte de a eclozează!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Ai un site de promovare a nou ideea ta de produse? Acesta poate fi o modalitate foarte bună de a promova produsele. Totuși, există multe capcane pentru a face acest lucru în mod naiv.

De exemplu, Am fost cheltuieli de mii de dolari pe motoarele de căutare pay-per-click în ultimii ani pentru a promova site-ul meu. Am primit mai multe click-through, dar costurile au depășit cu mult orice profiturile realizate din clicuri.

Recent, am citit că relațiile conta, nu clicurile! M-am gândit să mă duh! De ce am nu în mod corespunzător follow-up cu toate persoanele care au făcut clic și semnat-vă pentru a descărca setul meu Inventor gratuit independent? Se pare atât de simplu acum.

Bine, care este motivul pentru care eu sunt blogging-ul acum în mod regulat și email-uri aceste click-through pentru a stabili relații cu ei! Cele mai multe nu va cumpara, probabil, orice produse sau servicii de la mine, dar cei care nu vor fi în valoare de ea (punct de vedere financiar).

Indiferent de, Nu am intra în afaceri, exclusiv pentru a face bani (deși ajută să plătească facturile), dar pentru a ajuta oamenii. Sper că cei care nu devin niciodată clienții sunt ajutați de informații gratuite primesc de la site-ul meu.

Bine, Sper că te follow-up la cablurile, inclusiv clicuri plătite, pe care le obține… ele sunt în valoare persuing pentru a construi aceste relații și unele ajunge ca prieteniile.

Amintiți-vă de a oferi un stimulent (care îi ajută pe oameni) pentru a capta informații de contact… de obicei, cel puțin numele și e-mail… astfel încât să puteți urmări. De asemenea, tineti cont de faptul că oamenii sunt inundate cu e-mailuri in aceste zile. Majoritatea oamenilor arunca 9 din 10 e-mailuri pe care le primesc… deci asigurați-vă e-mailurile oferim valoare de destinatari (UI. furniza unele cunoștințe sau de produse în valoare de petrecere a timpului ce în ce mai limitate de a deschide și se uită la).

În articolele viitoare voi scrie mai multe sfaturi privind alternativele la e-mail follow-up. Stay tuned!

Vorbesc cu tine din nou în curând… amintiți-vă să follow-up și de a construi aceste relații!

Această intrare a fost postat în Uncategorized. Semn de carte Permalink.

Lasă un Răspuns