Inventatorii Frantic caută!

Esti un inventator incepator tipic… frenetică pentru a începe a face bani de la noi ideea ta de produs, dar care nu au o idee despre ce să facă?

Nu vă faceți griji, majoritatea oamenilor se simt la fel ca tine, atunci când începe. Primul lucru de făcut este de a depune o cerere de brevet pentru a bloca în drepturile legale pentru invenția ta. Puteți depune o cerere de brevet provizorie a bloca în “curs de brevetare” timp de un an. Ea nu poate emite ca un brevet, dar o cerere de brevet de utilitate se poate baza pe el dacă a depus în curs de brevetare perioada de un an poate și reține data depunerii.

O cerere de brevet de utilitate poate emite ca un brevet după ce trece printr-un proces de examinare în SUA. Birou de patente. Pentru a fi brevetabil, dumneavoastră “idee” trebuie nouă și neevidenta. Obișnuit, înainte de depunerea cererii de brevet de utilitate, o căutare brevet este efectuată pentru a vedea dacă inventatorul ar trebui să investească bani pentru a depune o. O cerere de brevet provizoriu este mult mai puțin costisitoare și, astfel, o căutare brevet este opțională, deși recomandă în cazul în care alte investiții va fi făcut pentru a aduce un produs pe piață.

După ce ați blocat în curs de brevetare depozit una sau alt tip de cereri de brevet, puteti aborda probleme vandabilitatea și de acordare a licențelor, pe care le va discuta la o dată ulterioară.

Puteți să vă înscrieți pentru o cerere de brevet provizorie sau de utilitate la:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Puteți vedea mai multe informații despre cererile de brevet provizoriu la:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Cel mai bun ceea ce privește

Brian Rayve

Această intrare a fost postat în Uncategorized. Semn de carte Permalink.
Un gând pe "Inventatorii Frantic caută!
  1. Hi Am avut 5 invenții, 4 au fost din pe piață. Ai amâna, Ai pierdut. The 5 Th. nu a fost niciodată comercializat, dar eu nu știu cum să facă work.I au, de asemenea, 2 noi idei și nu au fost niciodată comercializate. Una este o problemă care cele mai multe femei ar plăcea să fie rezolvate. Cealaltă este o reglementare generator eolian auto, care știu cum să facă de lucru, dar ce să fac cu toate aceste informații. Aș dori să vândă idei bazate pe bani și un procent.
    Nu din,Nu vă cost.Thank pentru timpul tau.
    Cu sinceritate
    Clifford Jewison

Lasă un Răspuns