Sperând cererea dumneavoastră de Brevete Gets publicat în curând… Gândiți-vă din nou!

Am primit o întrebare de la un inventator astăzi independent, la fel ca tine, care speră să aibă publicării sale cererea de brevet în termen de câteva săptămâni. De asemenea, el indică faptul că invenția sa ar putea fi protejabile ca o “secret comercial” (astfel cum a fost interpretat de mine).

Bine, Probabil că nu aș posta această întrebare și să răspundă, cu excepția faptului că am primit aceeași întrebare înainte de a.

Cred că inventatorii sunt nerăbdători să vadă progrese în procesul de brevetare cele mai multe ori de lungă durată. Publicarea cererii de brevet lor este ceva “tangibil” pentru ei să stea pe.

În cazul în care nu știți despre ce vorbesc despre, cererilor de brevet depuse în aproape orice țară din lume sunt publicate 18 (optsprezece) luni de la data “data de prioritate” (o cerere de brevet de inventie poate revendica prioritatea unei cereri de brevet depusă anterior co-curs de un timp de depunere) a cererii de brevet pentru toată lumea pentru a vedea.

Această publicație este automată dacă nu “renunțați” de depunere a cererilor de brevete din străinătate, pe baza cererii de brevet, la momentul depunerii cererii de brevet.

Neparticipare la pilitura viitoare străine nu se face de obicei la fel de inventatori de obicei, doresc să “păstreze opțiunile deschide” pentru depunerea cererilor de brevete din străinătate. De exemplu, chiar dacă un inventator stie ca el / ea nu are suma destul de mare de bani la dosar și a obține brevete în toate țările dorite, el / ea este informat suficient să știi că păstrarea dreptul de a depune brevete străine (prin faptul că nu optează din pilitura de straini si nu prematur dezvăluie public invenției) punct de vedere economic ar putea fi valoroase, Spune, de exemplu o companie internationala, ulterior, de-a lungul vine, care va plăti “mare de dolari” pentru invenția dumneavoastră dacă acestea pot breveta inca in tarile forein cazul în care piețele lor sunt situate.

Astfel de cereri de brevete din străinătate (sau o cooperare în domeniul brevetelor Tratatul de Aplicație – discuta cu avocatul brevetul) sunt, de obicei, depusă în termen de un an de la depunerea cererii de brevet inițiale să revendice prioritatea acesteia în temeiul Tratatului de la Paris (non-tratat țări trebuie să fie depusă în fața unui divulgarea publică a avea o problemă de brevet executoriu – discuta cu avocatul brevetare yor).

Inventatorii depune cereri de brevete din străinătate, de obicei, în țările în care acestea: 1) doriți să excludeți concurenților (UI. principalele piețe pentru invențiile lor – inclusiv în cazul în care doresc să acorde licențe pentru invenția lor; și 2) doriți pentru a preveni procesul de fabricație a invenției lor de către alții (E.G. China).

Dezactivarea sau incapacitatea de a depune în fața unei “publice divulgarea” de invenția lor (cum ar fi publicitatea produsului sau publicarea cererii de brevet de) va ruina capacitatea de a obține un brevet valabil în diferite țări străine.

În plus,, concurenți prezente și viitoare poate vedea cererea dvs. de brevet, care prin lege trebuie să includă modul în care invenția dumneavoastră funcționează și cel mai bun mod de ao face (the “cel mai bun mod de” sau modul de a practica invenției dvs.).

Sfera de acoperire dvs. de brevet dorit este, de asemenea, a relevat, deoarece revendicările (frazeologia juridică a invenției dvs.) este publicat. Prin urmare, competitorii dvs. pot obține informații valoroase despre invenția ta competitiv.

Ca un inventator, la data publicării cererii dvs., sperăm că vă aflați într-o poziție bună de afaceri competitiv având în:

1) Filed orice aplicații de brevete din străinătate (sau o aplicație PCT) doriti;

2) A brevet de căutare cu un aviz favorabil scris brevetabile aviz (făcut înainte de a depune cererea de brevet dumneavoastră inițială) astfel încât să aveți o idee rezonabilă de domeniul de aplicare al protecției și că un brevet de valoare economică va emite; și 3) aveți produse bazate pe piața dumneavoastră invenție testat și fie gata de a vinde sau deja pe piață (discuta despre ramificatiile acestuia cu avocatul brevetul).

O concepție greșită comună de inventatori este că aveți nevoie pentru a avea un brevet emis înainte de comercializare a produselor pe baza invenției dvs.. De fapt, aveți nevoie pentru a discuta această problemă cu avocatul brevetul up-front, care include aspecte ale sub-:

1) publicly disclosing your invention; și
2) infringing (violating) someone’s patent.

Note that even when you get a patent issued on your invention, you still can infringe someone else’s patent and need to dscuss this issue with your patent attorney.

Finally, there is something called a “secret comercial” which is another way to protect ideas that are not easilyreverse engineered”. Aceasta include modul de a face băuturi răcoritoare, procese pentru a face produse, și altele asemănătoare, dar este în afara scopului acestui mesaj. Este ceva ce ar trebui să discute în avans cu avocatul dumneavoastră brevet înainte de a depune cererea dvs. de brevet inițială.

Este dificil de a păstra un secret comercial ca un secret, dacă depune o cerere de brevet dezvăluie că acesta este publicat ulterior pentru toată lumea pentru a vedea! Totuși, s-ar putea breveta un produs realizat printr-un proces care este păstrată ca un secret comercial. Avantajul este ca, spre deosebire de brevete în care poți obține o “monopol” Invenția se pe dumneavoastră pentru o perioadă finită de timp, comerț cu ultimele secrete atât timp cât acestea sunt ținute secrete.

Cel mai bun ceea ce privește,

Brian R. Rayve
Proprietar, InventionPatenting.com

P.S. Puteți bloca în à ¢ â, ¬ Å "brevet pendingà ¢ â, ¬ Â, la un preț rezonabil, la:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

inventatori independenți protejabile secrete comerciale inventatori Procesul de brevetare publicare data de prioritate prioritate cererea de co-curs cererii de brevet cererile de brevete din străinătate pilitura de straini brevete țări fișiere brevete străine divulga publicului punct de vedere economic valoroase Compania internațională brevet în țările forein piețelor brevet Tratatul de cooperare PCT brevet avocat cererea inițială de brevet Tratatul de la Paris ne-tratat țări publice divulgarea executorie de excluziune brevet principalii concurenți pe piețele invenției licență de fabricație a preveni China Produsul publicarea publicitatea cererii de brevet de brevet valabil străinătate concurenți cum funcționează invenția cel mai bine domeniul de aplicare modul de acoperire de brevet creanțe informații despre concurență Poziția afaceri depune cereri de brevete din străinătate Cererea PCT brevetabilitatea opinia sfera de protecție valoare economică produse bazate pe piață invenție testat brevet eliberat comercializarea produselor publicly disclosing your invention încălcarea brevetului încalcă brevetul secret comercial reverse engineering dosarul de brevet cererea de brevet un produs proces monopol brian r rayve brian rayve

2 gânduri pe "Sperând cererea dumneavoastră de Brevete Gets publicat în curând… Gândiți-vă din nou!

Lasă un Răspuns