Ar trebui să Inventatorilor independente Pregătirea și să depună propriile aplicații de brevet de utilitate?

I received a question today from a newbie inventor. She has read a book about pro se (doing it yourself) preparing and filing a utility patent application and believes that possibly she can successfully prepare and file a utility patent application on the product she is developing.

She worries though that she might not properly prepare her utility patent application and believes that she cannot modify her original application so she mustget it right the first time” (actually, that is incorrectthe application can be modified but: 1. new information callednew mattercannot be subsequently added and 2. ea pretinde ca a prezentat inițial ar putea să o închidă într-o poziție proastă, cum ar fi pentru a obține cel mai larg posibil de protecție a brevetului).

Ea nu are / vrea să cheltuiască banii pe onorariile avocatilor (tipic $3,500.00 la $7,500.00) pentru a avea cererea ei de brevet de utilitate profesional pregătit pentru ea. Ea se simte doar o alternativă, alta decât depunerea pro SE este de a găsi un investitor, uneori numită o “înger”, să-i ajute cu cheltuielile de ei. Ea spune “Mi se pare atât de copleșitoare.” care este un tipic de stat-de-minte, în care inventatorii independente se află.

Răspunsul meu pentru ei este că un scriitor tehnic experimentat (sau similare DETALIU scriitor ORIENTATE care scrie foarte mult – Inventatori MULTE lăsa părți ale invenția lor, care sunt critice, care nu pot fi adăugate mai târziu și să păstreze la data depunerii cererii inițiale… așa numita “new matter”) poate pregăti în mod adecvat și să depună propria cerere de brevet provizoriu, care este o dezvăluire completă a invenției, inclusiv părțile componente și modul în care acestea lucrează împreună (sau pentru o metodă… etapele și modul în care acestea lucrează împreună). Nu am folosit nici un software de pregătire brevet pe piață pentru a pregăti o cerere de brevet provizorie.

În opinia mea,, Nimeni care nu este CORECT instruiți în dreptul brevetelor (strigând destinate) poate pregăti în mod adecvat și să depună propria cerere de brevet de utilitate să nu mai vorbim și urmări în justiție o emisiune prin SUA. Birou de patente (USPTO). Cererile de brevet de utilitate au cerințe stricte pentru pregătirea (mai ales inima aplicare… revendicările) și vor fi analizate de către un tribunal în cazul în care invenția devine un succes comercial și cineva vrea să-l invalida.

Este nevoie nu numai cunoștințele dobândite legal de a trece examenul de barou de Brevete dat de către USPTO, dar despre 2-3 ani de instruire sub supravegherea zilnică a unui avocat brevet condimentată. Prin urmare, un consilier de brevete newbie sau agent de brevete (nu un avocat) care a trecut examenul de brevet, dar nu a fost instruit de către un avocat cu experiență brevet nu este nici măcar calificat pentru a pregăti cererea de brevet de el / ea! Vrei “a-și face o operație” folosind un “chirurg” care a citit doar o carte despre a face o operație pe creier si sunteti lui / ei primul pacient? Cred că nu!

Ea este, de asemenea, contemplând cu ajutorul unui pachet software de a depune o cerere de brevet provizorie. Nu am folosit un astfel de software, dar poate fi un ajutor valoros în pregătirea unei cereri de brevet provizoriu (a se vedea mai jos despre a avea rezultatele analizate de către un consilier de brevete). În ceea ce privește programe software pentru a pregăti o cerere de brevet de utilitate, “inteligenta artificiala” în prezent, nu se poate simula chiar în mod adecvat procesele de luare a deciziilor de un gândac sau un zbor de fructe… să nu mai vorbim de procesele decizionale de un avocat instruit brevet de luare.

Totuși, Eu nu recomand face un scrie-up și schițe de invenție pentru a clarifica și a cristaliza invenție în mintea ta. Aveți posibilitatea să utilizați o carte sau software pentru a vă ajuta în acest proces. TOTUȘI, să prezinte munca la un consilier de brevete pentru a edita și să finalizeze! Am să vă încurajez să citiți tot ce se poate despre brevete și procesul de invenție, dar fii atent cu privire la limitele tale.

Motivul pentru care nu auzi despre brevete necorespunzător pregătite scrise de inventatori independenți, fiind infirmată de instanțele judecătorești este că, practic, nu fac pentru sistemul judiciar de a atinge succesul comercial. Astfel, inventatori independenți sunt “lulled” într-un fals sentiment de securitate care din “Joe Inventor” “reușit” pregătit, a depus, și a luat propria brevet, Eu pot face la fel. Ei nu-și dau seama că brevetul eliberat este practic lipsit de valoare (UI. susține oferi o acoperire foarte îngust în care concurenții’ Produsele nu se încadrează sau “încalcă brevetul” și / sau apartament de invalid din cauza unor erori făcute de către inventatorul)!

Check out articolul meu despre pro sine inventatori care au depus deja o cerere de brevet (un post separat de mai jos).

Ai făcut o căutare brevet pentru a vedea dacă inventia ta este chiar brevetabil (este util de a face ceva, este nou, și nu este un lucru evident de a face)?

Puteți utiliza site-ul USPTO, dacă vă place, deși căutarea brevet este la fel de mult o arta ca o știință și ia făcut o mulțime de căutări să stăpânească. Vedea:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Pot face o căutare profesional brevet ieftin la:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

De asemenea, Am două oferte speciale la depunerea cererilor de brevet pentru un timp limitat:

Pregătiți o aplicație de brevet provizoriu:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Pregăti o cerere de brevet utilitar:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Sper că acest lucru vă ajută. Lasă-mă să știu dacă aveți întrebări suplimentare.

Cel mai bun ceea ce privește,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

inventatori independenți utilitate brevet de inventie newbie inventatori pro SE depunerea creanțe protectii de brevet utilitate cererii de brevet de depunere pro SE investitorii inventatori independenți cererilor de brevet de invenție provizorii inventatori invenții nouă dezvăluire chestiune a părților componente invenție Metode software-ul de pregătire brevet urmări în justiție pentru eliberarea noi. birou de patente succes comercial anula brevet brevet bar examen brevet avocat pregătirea cererilor de brevet de utilitate scrie-up al Invențiilor schițe de invenții de brevete Procesul de invenție anulate de către instanțele judecătorești succes comercial brevete emise produsele concurenților încalcă brevetul pro SE inventatori căutarea brevet birou noi brevete birou de patente depunerea cererilor de brevet de invenție

Lasă un Răspuns