Unele dintre cele mai bune invenții sunt acelea dezvoltate la locuri de muncă!

Oamenii vin cu idei noi în fiecare zi ei cred că va revoluționa lumea și să le facă de tone de bani. Cele mai multe dintre aceste idei sunt concepute prin vizionarea oamenii fac lucruri în timpul vieții lor de zi cu zi. În timp ce eu nu vreau să descurajeze pe nimeni să urmeze visele lor urmărind astfel de idei, unele dintre cele mai bune invenții le-am văzut au fost dezvoltate pentru a ajuta oamenii fac locurile lor de muncă de zi cu zi.

De exemplu, câțiva ani în urmă am avut un client care a dezvoltat un nou tip de cheie pentru a face un anumit loc de muncă atunci când se repară automobile. În timp ce cheia sa a avut de utilitate (a fost util pentru a face ceva) și a fost nouă, S.U.A.. Birou de patente (USPTO) nu a putut fi convins de faptul că cheia a fost o imbunatatire non-evident de-a lungul chei de artă anterioare. L-am spus acest lucru a fost rezultatul probabil după ce face o brevet de căutare, dar el a simțit că a fost în valoare de o încercare (și chei ar putea fi marcate “Curs de brevetare” în timp ce cererea de brevet de utilitate-am depus pentru el a fost de fapt în curs de USPTO).

De ce sunt aceste idei de multe ori mai bune decât cele concepute de observare?

Bine, în primul rând, sunteti familiarizati cu problemele pe care le întâmpină la locul de muncă… fie el un muncitor încearcă să ridice și poziția tablă pentru ștampilarea într-o presă, o mamă sau tată nou încercarea de a dispune de cele “urât” scutece murdare în timp ce cel puțin o parte din păstrarea demnității ei, sau chiar un copil pe lui sau a ei “muncă” încearcă să o plimbare cu skateboard-ul în jos o șină scara.

În al doilea rând, ați pus o mulțime de gândire în încercarea de a face munca mai usoara sau mai sigure. Vă confruntați cu provocarea în fiecare zi și trebuie să “face cu ea”! Ai un interes major în soluționarea problemei. Să recunoaștem, Noi toți încercăm să uite pentru numărul unu. Dacă putem economisi energie… de ce nu face acest lucru. În plus, Noi, evident, nu vreau să te rănesc faci treaba noastră.

Finally, există mii probabile… probabil milioane de oameni din intreaga lume, care fac aceeași muncă faci. Aceasta este o piață gata să “înghiți până” ideea ta nou într-o bătăilor inimii! Ei au toate aceeași problemă pe care tocmai ați REZOLVAT! Veți obține un brevet pe ideea ta în cazul în care doriți să controlați utilizarea ideii și sunteți în scaunul șoferului!

Un cuvânt de precauție. Asigurați-vă că, dacă lucrați pentru o companie sau de a face “freelance” lucreze pentru alții că aveți avocat local verifica orice contract de muncă ați semnat și de scurtă durată tine pe orice legi de stat aplicabile care se aplică. Acest lucru se datorează faptului că legea de stat sau de angajare sau alt contract ai semnat poate dicta ca angajatorul dvs. sau client independent deține ideea (precum și orice brevet aceste drepturi) ai dezvoltat pe sau în legătură cu locul de muncă, mai degrabă decât. Să fie sigure și check-l!

De asemenea, amintiți-vă că pot exista consecințe negative în obținerea unui intern (Statele Unite ale Americii) și brevetele străine, dacă vă decideți să construiască și să utilizeze ideea ta (sau metoda) la locul de muncă. Înainte de a face acest lucru, vorbesc cu un avocat cu experiență de brevet!

Vrei sa vezi daca ideea ta este brevetabil? Click pe link-ul de mai jos:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Vrei pentru a bloca-în curs de brevetare de inventie sau o idee de produs nou? Click pe link-ul de mai jos:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Cel mai bun ceea ce privește,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

invenții dezvoltat la locul de muncă idei noi idei revoluționa lumea câștiga bani brevet de căutare utilitate util pentru a face ceva S.U.A.. birou de patente non-evidentă îmbunătățire curs de brevetare brevet de utilitate probleme de aplicare la locul de muncă face munca mai usoara a face loc de muncă mai sigur rezolvarea problemei rănit faci treaba obține un brevet de lucru pentru firma locale de avocat contract de muncă legile aplicabile de stat stat de drept contractul de muncă patron drepturi de brevet dezvoltat la locul de muncă dezvoltat cu privire la locul de muncă brevete naționale de brevete straine brevet avocat curs de brevetare idei de produs nou

Lasă un Răspuns