Ați depus o cerere de brevet de utilitate-te (Pro Se Inventor) – Acum ce?

Deci ai pregătit propriul cerere de brevet de utilitate pentru a economisi bani. În timp ce lua timp și efort pentru a face acest lucru este lăudabil, aveți nevoie pentru a avea cererea dvs. de brevet de utilitate revizuite de către un avocat brevet cu experiență (în special cererile) atunci când primiți un birou prima acțiune din SUA. Oficiul de Brevete a vă asigura că cererea dumneavoastră se referă în mod corespunzător invenția dvs.. Veți avea nevoie, de asemenea, lui / ei de ajutor profesionist pentru a răspunde la Oficiul de Brevete.

Este nevoie de aproximativ 2-3 ani pentru un avocat brevet să fie instruiți (sub supravegherea de zi cu zi a unui avocat brevet cu experiență) pentru a pregăti în mod corespunzător o cerere de brevet de utilitate și urmări-l prin Oficiul de Brevete a unui brevet. Un inventator ca tine nu se poate spera, eventual, pentru a face o prima dată în mod corespunzător! Banii vor fi cheltuiți cu folos.

Păstrați în minte trei principii…

1. lățimea de acoperire a unui brevet emis este ceea ce contează… Nu faptul de a avea un brevet. Acest lucru este astfel încât să maximizeze numărul de dispozitive care încalcă brevetul (obține acoperire de brevet drept de invenție dvs.).

2. Executării unui brevet emis, de asemenea, contează astfel încât să puteți aplica aceste drepturi.

3. Păstrați invenție confidențiale (puteți folosi un acord de confidențialitate utilizat dacă în mod corespunzător, care este un subiect separat) până când se consulte cu un avocat brevet despre care țări din întreaga lume, în care doriți să obțineți de protecție a brevetului. Este scump pentru a obține brevete și s-ar putea să vă spuneți “Eu doar vreau / pot permite protecția prin brevet în țara mea de origine”… dar păstrează în minte faptul că o companie internațională ar putea veni la tine mai târziu, doresc să-l breveteze în multe țări!

Păstra drepturile dumneavoastră pentru a obține brevete în țări străine… consulta un avocat brevet! Rețineți că păstrarea invenție confidențiale include nu pune invenție pe Internet.

De asemenea, Rețineți că aveți posibilitatea de piață invenție înainte de problemele de brevete… doar să vă asigurați de ramificațiile de activitățile de marketing înainte de timp de a consulta un avocat brevet cum am sugerat mai sus,!

Această intrare a fost postat în Uncategorized. Semn de carte Permalink.

Lasă un Răspuns