Ali ste poguma O vašem denar od svojega izuma?

Lets lice to… ustanovitev novega podjetja, je težko! Sem bil teče od InventionPatenting.com 1999 pomagajo neodvisni izumitelji zaščititi in da bi denar iz svoje nove ideje izdelka… vse po razumni ceni. Podoben preprost in delujoč poslovni koncept pravice… še posebej, ko tako veliko podjetij, trženje izumov so bili ob neupravičeno prednost nove izumitelje leta?

Dobro, novo podjetje ne “vzlet” sama po sebi zgolj z vzpostavitvijo spletne strani (kar sem se naučil, ko je ustanovljen konec leta 1999). Potrebno je veliko dela, znanja in trdega! Celo zdaj, je naučil, kako spodbujati mojo spletno stran, je še vedno pogosto odvrača.

Moja poanta je, da je vztrajnost ključ. Če imate nov izdelek ideja je, da ni dokazano, promet uspeh, ponovno ovrednoti svoje izdelke. Je res tako dober, kot mislite, da je? Veliko izumiteljev “zaljubiti” s svojo novo idejo izdelka pozablja na realnost. Vprašajte potencialnim strankam, da uporabljajo in oceni svoj izdelek. Ali njihove povratne informacije ujemajo svoje mnenje o izdelku? Če ne, posebej ugotoviti, zakaj. Vprašajte jih, ali bi kupil izdelek, če so ga videli na policah trgovin. Kakšno ceno bi bili pripravljeni plačati za to, glede na svoje prednosti (in verjetno nekaj slabosti – večina stvari v življenju so kompromisi) več konkurenčnih izdelkov.

Upam, da to vam daje nekaj vpogleda… in prenovljena navdiha. Se nadaljuje!

Add to Technorati Favorites

zaslužite začetkom novega poslovnega inventionpatenting.com neodvisni izumitelji Nov izdelek ideje poslovne koncepte izum trženje podjetja spodbujanje spletnih strani nove ideje izdelek oceniti izdelki izdelek prednosti konkurenčnih izdelkov obnovljeno navdih

One thought on “Ali ste poguma O vašem denar od svojega izuma?
  1. Pingback: Clarence

Pustite Odgovori