Ne štej klikov, preden se izležejo!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Ali imate spletno stran, ki spodbuja nov izdelek ideje? To je lahko odličen način za promocijo izdelkov. Vendar, obstaja veliko pasti za to naivno.

Na primer:, Sem bil porabe tisoč dolarjev na pay-per-klik iskalnikov v zadnjih nekaj letih za promocijo svoje spletne strani. Prejel sem mnogo kliknite kanale, vendar stroški so daleč odtehtajo morebitne dobičke od klikov.

Pred kratkim sem prebral, da so razmerja šteje, ne CLICKS! Pomislil sem duh! Zakaj mi ni ustrezno spremljanje z vsemi ljudmi, ki so kliknili skozi in podpisati-up za prenos svojega prostega neodvisnega izumitelj Kit? Zdi se tako preprosto zdaj.

Dobro, zato sem zdaj blogging redno in pošiljanje e-pošte tiste kliknite kanale za vzpostavitev odnosov z njimi! Verjetno nikoli ne bomo kupovali izdelke ali storitve od mene, ampak tiste, ki se splača (finančno gledano).

Ne glede na to, Nisem prišel v podjetje le, da bi denar (čeprav to pomaga za plačilo računov), ampak pomagati ljudem. Upam, da so ti ljudje, ki nikoli ne postanejo stranke pomagala pri prostem informacije, ki jih dobite na moji spletni strani.

Dobro, Upam, da se spremljanje na vodi, vključno plačanih klikov, da boste dobili… so vredni persuing za izgradnjo teh razmerij in nekaj na koncu kot prijateljstva.

Ne pozabite, da ponudimo nekaj spodbude (ki pomaga ljudem) zajemanje kontaktne informacije… običajno vsaj ime in e-poštni… tako da lahko nadaljnje. Prav tako ne pozabite, da so ljudje preplavili z e-pošto v teh dneh. Večina ljudi metati ven 9 od 10 e-poštna sporočila, ki jih prejmejo… zato poskrbite, da vaše e-pošte ponujajo vrednost za prejemnike (i.e. dobavi določeno znanje ali izdelek v vrednosti preživljanja bolj redek čas za odpiranje in si ogleduje).

V prihodnji člankov bom pisal več nasvetov o alternativah za e-pošto spremljanje. Ostanite z nami!

Se slišiva kmalu spet… ne pozabite, da spremljanje in izgradnjo teh razmerij!

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane. Dodaj permalink.

Pustite Odgovori