Frantic Izumitelji Wanted!

Ali ste tipičen newbie izumitelj… divji, da bi začeli služiti z vašo novo idejo izdelka, vendar pa ni pojma, kaj naj naredim?

Ne skrbi, večina ljudi meni, enako kot ti, ko so začeli. Prva stvar je, da vloži prijavo patenta za zaklepanje v vašem pravnih pravic do izuma. Lahko vložite začasno uporabo patenta za zaklepanje v “Patent” za eno leto. To ne more izdajati patenta, vendar se lahko pripomoček patentna prijava temelji na njej, če vloži v enem letu patentnem postopku obdobju in lahko ohrani svojo datuma vložitve.

Novo patentna prijava se lahko izda kot patent po tekoč skozi proces preverjanja v ZDA. Patentni urad. Da bi patentirati, vaš “Ideja” mora biti nov in neočiten. Običajno, Pred vložitvijo vloge uporabnost patenta, patent iskanje poteka bi ugotovile, ali izumitelj vlagajo denar vložiti 1. Začasna patentna prijava je veliko cenejša in s tem patent iskanje ni obvezna, čeprav je priporočljivo, če druge naložbe bo treba storiti, da bi izdelek na trgu.

Ko ste zaklenjeni v patentnem postopku vložitve ene ali druge vrste patentne prijave, lahko reševanje tržnosti in licenciranje vprašanja, kar pa bom obravnaval kasneje.

Lahko se prijavite za začasno ali uporabnega patentne prijave na:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Ogledate si lahko več informacij o začasnih patentnih prijav na:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Lep pozdrav

Brian Rayve

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane. Dodaj permalink.
One thought on “Frantic Izumitelji Wanted!
  1. Hi I have had 5 izumov, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, ki jaz ne vem, kako naj dela, ampak kaj naj naredim z vsemi temi informacijami. Rad bi prodal ideje, ki temeljijo na denarju in odstotek.
    Ne prodaja,Ne cost.Thank vam za vaš čas.
    Iskreno
    Clifford Jewison

Pustite Odgovori