Izgubljeno izumitelj in prenosni “Revež je Patenti”… Oh My!

Pred kratkim sem dobil vprašanje od neodvisnega izumitelj, kot ste vi, ki se soočajo z navidezno resno situacijo in ni vedel, da storiti ničesar o tem.

Bila je izmislil nekaj let in se hranijo za izumitelja za prenosni računalnik in “Revež je patent” ampak jih napačno. V primeru, da ne veste kaj revež je patent… to je, če izumitelj postavlja write-up in risbe (imenuje razkritje) njihov izum v kuverto in pošte IT zase. Še vedno zaprti ovojnici s poštnim žigom se obdrži izumitelj naj zagotovi neko obliko pravnega varstva za izum in izumitelja.

Skrbi jo, da bo njen izum ukradel nekdo ugotovitve prenosni računalnik ali katerega od številnih družb, ki je pred kratkim poslala razkritja svojih izumov, ona nima več “dokazilo” Imela jih je izumil. Sprašuje, ali je vse, kar lahko počne samo sebe zaščiti, kot je računal na teh izumov za svoje preživetje v prihodnosti.

Moj odgovor je, da ji je ubogi človek patent”urbana legenda” in je neuporaben pri zagotavljanju nobene zaščite za izumitelje an svoje izume. Prav tako, medtem ko je njen izumitelj notebook je dobro opozorilo o podrobnostih svojih različnih izumov, ne zagotavlja zaščite za njo ali njenih izumov, saj ni bilo notarized ali priča.

Namesto, Izumitelji morajo voditi izumitelj, je prenosni računalnik izdelana iz trajno vezan notebook, vrste, v katerih ni mogoče dodati strani, prav tako ne morete odstraniti strani, ne da bi bilo jasno, da je bil odstranjen stran. Najboljši prenosniki so zaradi 1/4 cm debele s 8-1/2 s 11 palčni strani so na voljo v kateri koli od velikih trgovin, kot so pisarniške oskrbe Staples in Office Depot.

Naredite skic, napisati opis, in trajno lepilo vse fotografije ste vzeli izuma(i) na strani. Uporabite novo stran v začetku vsakega novega izuma. Zaporedno številko strani, na dnu in imajo računalnik notarized na zadnji strani, ki ste jih uporabljali. Lahko imaš pa notarsko overjen, v svoji banki notar, ki je ponavadi brezplačna storitev.

Lahko uporabite preostalih strani notebook orisati in opisati druge izume ali izboljšave obstoječih izumov ste prišli do. Ali vaš prenosnik notarized na nov zadnji strani, ki ste jih uporabljali vsakič, ko bi pomembno posodobitev za prenosni računalnik (i.e. Ko dodate nov izum ali znatno izboljšati obstoječi izum).

Zakaj bi morali kar naprej izumitelj, je prenosni računalnik? Dobro, vam bo jasno… NI patentna prijava in izum vaš NI “Patent”. Namesto, izumitelj je prenosnik ima strogo omejeno uporabo… kot dokaz svojega dneva spočetja vašega izuma(i), vendar le v Združenih državah Amerike (ZDA). To je zato, ker v ZDA, morate biti izumitelj, da bi dobili patent veljaven, in če obstaja spor o tem, kdo je prvi izumitelj, U.S. Patentni urad priznava dokazila o inventorship kot zapriseženega prenosnike izumitelj (ne pa tudi revež v patenti).

Upoštevajte tudi, da ne morete “backdate” vašega izumitelj prenosni računalnik, ko ste bili prvotno svojega izuma(i)… boste dobili le datum notarsko kot dokaz o datumu zasnove izuma(i).

Druga možnost je, da Prioritetno, Lahko ima svoje izumitelj notebook z datumom in podpisom (priča) dve osebi, po možnosti ljudje, ki nimajo denarne ali druge zanimanje za vaš izum(i).

Lep pozdrav,

Brian R. Rayve
Lastnik, InventionPatenting.com

P.S. Lahko zaklenete “Patent” po razumni ceni po vložitvi Začasna patentna prijava.

Add to Technorati Favorites

Notebook revež izumitelj za patente izumljanja izumitelji izum napišete-ups izum skicira izum razkritja izumov Pravni razkritja o varstvu izumov urbane legende Zaščita izumiteljev skice izumov opisati izume, izboljšave obstoječih izumov novih izumov patentne prijave Patent datum zanositve veljavnih patentov 1. izumiteljev nas. patentni urad dokaz inventorship zasnovan izumov

2 thoughts on “Izgubljeno izumitelj in prenosni “Revež je Patenti”… Oh My!
  1. Bil sem povedal U.S. Post Office, GOV. in so rekli, da je način za zaščito idejo! Zdaj, če U.S. Gov. izdala te poorman vabil, tako so mi povedali, da so bili imenovani, in če niso dobri, kaj je razlog za njih na prvem mestu? In lahko toži, Za zavajati U.S. Gov. Pošta? In kaj o nadomestila?

Pustite Odgovori