Če Independent Izumitelji pripravilo in njihovih lastnih patentnih prijav Utility?

I received a question today from a newbie inventor. She has read a book about pro se (doing it yourself) preparing and filing a utility patent application and believes that possibly she can successfully prepare and file a utility patent application on the product she is developing.

Skrbi jo, da čeprav ji morda ne bodo pravilno pripraviti svojo korist patentno prijavo, in meni, da se ne more spremeniti svoj prvotni predlog tako ona mora “priti prav prvič” (dejansko, da je napačna… Vloga se lahko spremeni, vendar: 1. nove informacije, se imenuje “nova stvar” ni mogoče nato dodamo in 2. ona trdi, kot bi sprva predstavljen jo zaklene v slabem položaju, kot za pridobivanje najširšo možno patentno varstvo).

Nima / želite porabiti svoj denar za odvetniške stroške (tipično $3,500.00 za $7,500.00) da imajo njena uporabnost patentna prijava strokovno pripravljen za njo. Čuti njena edina alternativa, razen vložitve pro SE je najti investitorja, včasih imenujemo “angel”, ji pomagati z njo stroškov. Pravi “Se mi zdi tako velika.” ki je značilna state-of-um, v katerem neodvisni izumitelji znajdejo.

Moj odgovor je, da ji je, da izkušeni tehnični pisec (ali podobno podrobno usmerjena pisatelj, ki piše veliko – Veliko izumiteljev izpustite dele svojega izuma, ki so odločilnega pomena, ki ga ni mogoče dodati kasneje in ohranijo prvotni datum vložitve… tako imenovani “nova stvar”) lahko ustrezno pripraviti in vložiti svoje začasne patentne prijave, ki je popolno razkritje izuma tudi sestavnih delov in njihovo skupaj (ali za metodo… korake in kako delujejo skupaj). Nisem uporabljal koli pripravka opreme patentnega na trgu pripraviti začasne patentne prijave.

Po mojem mnenju, NIHČE, ki ni ustrezno usposobljeno za patentno pravo (kričanje namenjen) lahko ustrezno pripraviti in vložiti svojo korist patentno prijavo, kaj šele, in ga preganja za izdajo prek ZDA. Patentni urad (USPTO). Utility patentne prijave so stroge zahteve za pripravo (zlasti srce uporabo… terjatve) in se bo pregledal na sodišču, če je vaš izum postane komercialni uspeh in nekdo želi, da ga razveljavi.

To je ne le pravno znanje, ki ga opravljenem pravosodnem Patent izpit, ki ga je pridobil USPTO, ampak o 2-3 let usposabljanja v okviru dnevnim nadzorom začinjeno patentnega zastopnika. Zato, newbie Patent Attorney ali patentni zastopnik (ni odvetnik) ki je opravil Patent Bar, vendar ni bil usposobljen za izkušene Patent Attorney niti ni usposobljen, da pripravi svoje patentne prijave, ki ga / njo! Bi “iti pod nož” uporabo “Kirurg” ki je samo prebral knjigo o tem operacijo možganov in ste njegov / njen prvi pacient? Mislim, da ne!

Ona je prav tako razmišlja o uporabi programskega paketa za vložitev začasne patentne prijave. Imam ne uporabljajo take programske opreme, vendar je lahko veliko pomoč pri pripravi začasne patentne prijave (glej spodaj pa ima rezultate pregledan s strani patentnega urada). Kar zadeva programe pripraviti patentno prijavo utility, “umetna inteligenca” Trenutno ni mogoče niti ustrezno simulirati procese odločanja o ščurek, ali pa muhe… kaj šele odločitev procese usposobljenega Patent Attorney izdelavo.

Vendar, Jaz priporočam početje napisati-up in skice izuma, da pojasni in kristalizira svoj izum v tvoji glavi. Lahko uporabite knjigo ali programske opreme, ki vam pomagajo pri tem procesu. Vendar, predloži svoje delo na patentnem Attorney urediti in dokončati! Spodbujam vas, da preberete vse, kar lahko o patentih in procesa izum, vendar bodite previdni o vaših omejitvah.

Razlog, da ne slišati o nepravilno pripravljenih patentov s strani neodvisnih izumiteljev se razveljavi sodišča pisnimi je, da praktično nobena da bo do sodnega sistema, ki ga doseganju poslovne uspešnosti. Tako, neodvisni izumitelji so “lulled” v lažen občutek varnosti, da je od “Joe Inventor” “uspešno” pripravljena, vložena, in dobil svoj patent, Jaz lahko to storite tudi. Se ne zavedaš, da je izdal patent praktično ničvredni (i.e. terjatve ponujajo zelo ozko kritje v okviru katerih tekmovalci’ izdelki ne pade ali “krši patent” in / ali ravno iz neveljavne zaradi napak, ki jih je izumitelj)!

Oglejte si moj članek o pro SE izumiteljev, ki so že vložili patentno prijavo (ločeno po spodaj).

Ste storili patentne poizvedbe, da vidim, če vaš izum je celo patentirati (Koristno je nekaj, je nov, in ni samoumevno)?

Lahko uporabite spletno stran USPTO, če vam je všeč, čeprav patent Iskanje toliko umetnost kot znanost in se delaš veliko iskanja, da bi obvladali. Glej:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Jaz lahko naredim strokovno iskanje patentno poceni na:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Tudi, Imam dva akcijam ob vložitvi patentne prijave za omejen čas:

Pripravite Začasni patentne prijave:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Pripravite Utility patentne prijave:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Upam, da to vam pomaga. Dovolite mi, da vem, če imate dodatna vprašanja.

Lep pozdrav,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

neodvisni izumitelji utility patent aplikacije newbie izumitelji pro sebi filing terjatve patentne zaščite utility patent filing prijava pro sebi vlagatelji neodvisni izumitelji začasne patentne prijave izumitelji izumov Nova zadeva razkritje sestavnih delov izuma metode Programska oprema za pripravo patent pregon za izdajo nas. patentni urad komercialni uspeh izniči Briketi izpit patentni zastopnik pripraviti utility patentne prijave napisati-up izumov skic vaših izumov patenti Proces izum ovreči sodišč komercialni uspeh izdanih patentov tekmovalci izdelki kršijo patentne pro SE izumitelje patent Iskanje nas patentni urad patentni urad vložitve patentne prijave

Pustite Odgovori