Nekatere izmed najboljših izumov so tisti razvita na delovnem mestu!

Ljudje so prišli do nove ideje vsak dan mislijo, da bo popolnoma svet in da jim tone denarja. Večina teh idej so si ga zamislili opazuje ljudi, delati stvari v vsakdanjem življenju. Čeprav ne želim, da odvračajo od nikogar sledi svojim sanjam uresničevanju te zamisli, nekatere izmed najboljših izumov, ki sem jih videl so bili razviti, da bi ljudje svoje vsakdanje delo.

Na primer:, Pred nekaj leti sem imel stranko, ki je razvil nov tip ključa za to posebno službo pri popravilu avtomobilov. Medtem ko je njegov ključ imela korist (je koristno za nečesa) in je bilo novo, U.S. Patentni urad (USPTO) ni bilo mogoče prepričan, da je ključ ni jasno izboljšanje obstoječega stanja tehnike, ključev. Sem mu rekel, da je to verjetno posledica po tem Patent iskanje, vendar je menil, da je bilo vredno poskusiti (in ključi se lahko označijo “Patent Do” medtem ko patentna prijava pripomoček prijavil sem mu bil dejansko poteka pred USPTO).

Zakaj so te ideje pogosto boljši od tistih, ki so si ga zamislili opazovanja?

Dobro, najprej, ste intimno seznanjeni s problemi, s katerimi se srečujete na delovnem mestu… pa naj bo to delavec v tovarni poskuša dvigniti in položaj pločevine za žigosanje v medijih, nova mati ali oče poskušal odstraniti tiste “nasty” umazane plenice pa vsaj obdržala nekaj svojega dostojanstva, ali celo otrok na njegovnjen “delo” poskuša voziti rolko navzdol stopnišč železnici.

Drugič, ste dal veliko misli v poskusu, da bi lažje in varnejše svoje delo. Ste se soočajo z izzivom, vsak dan in mošta “ravnati z njim”! Imate velik pomen pri reševanju problema. Lets lice to, vsi smo poskušali, da pazi za številko ena. Če lahko varčujete z energijo… zakaj ne storijo. Poleg tega, bomo seveda ne želimo, da bi dobili bolelo opravljamo svoje delo.

Končno, obstaja verjetnost tisoče… verjetno na milijone ljudi po vsem svetu, ki opravljajo enako delo, ki ga opravljate. To je trg pripravljen “Halapljivo gor” tvoja nova ideja srčni utrip! Vsi imajo isti problem Pravkar ste rešili! Boste dobili patent vašo idejo, če želite, da nadzor nad uporabo ideje in ste v voznikovega sedeža!

Besedo previdno. Bodite prepričani, da če delate za podjetje ali pa “svobodni” delo za druge, da imate vaš lokalni odvetnik preveriti vsako pogodbo o zaposlitvi ste se prijavili in vas seznanijo s vsemi veljavnimi državnimi zakoni, ki veljajo. To je zato, ker lahko državni zakon, ali ste zaposleni ali druga pogodba, ki jo je podpisal narekujejo, da vaš delodajalec ali samostojni kupec ima idejo (in vse njegove patentne pravice) ste ga razvili na ali v zvezi s svojo službo namesto vas. Varna in da preverim!

Tudi, ne pozabite, da lahko pride do škodljivih posledic pri pridobivanju domačih (ZDA) in tuji patenti, če ste se odločili za izgradnjo in uporabiti svojo idejo (ali metoda) na delovnem mestu. Pred tem, pogovorite z izkušeno patentnega zastopnika!

Želite, da vidim, če je vaša ideja je mogoče patentirati? Kliknite na spodnjo povezavo:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Želite, da zaklenete patent v teku za vaš izum ali nova ideja izdelka? Kliknite na spodnjo povezavo:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Lep pozdrav,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

izumov razvila na delovnem mestu nove ideje Ideje revolucijo v svetu zaslužite Patent iskanje uporabnost uporabna za početje nekaj u.s. patentni urad Non-Očitno izboljšanje Patent Nova težave patentne prijave na delovno mesto olajša delo bo delo varnejše reševanje problema nastradal početje posel dobil patent dela za podjetja lokalne pogodbe, ki veljajo državni zakoni o zaposlitvi attorney državni zakon pogodba o zaposlitvi Delodajalec patentne pravice razvila na delovnem razvitem o vaših delovnih domačih patentov tujih patentov patentni zastopnik Patent nova ideja izdelek

Pustite Odgovori