Ti Pila utility patentne prijave Yourself (Pro Se Inventor) – Kaj pa zdaj?

Torej, ste pripravljeni svojo lastno korist patentno prijavo, da prihranite denar. Medtem ko si vzeli čas in trud, da bi to storila, je hvalevredno, res morate imeti svoj utility patentne prijave, ki jih izkušeni patentnega zastopnika pregleda (zlasti terjatve) ko prejmete prvi pisarniški ukrep iz ZDA. Patentni urad, da poskrbite, da vaš zahtevek pravilno pokriva svojega izuma. Potrebovali boste tudi njegovo / njeno strokovno pomoč pri odzivanju na patentnem uradu.

To traja približno 2-3 let za patentnega zastopnika, ki se usposabljajo (pod dnevnim nadzorom izkušenega patentnega zastopnika) pravilno pripraviti patentno prijavo, utility in pregon preko patentnega urada za patent. Izumitelj, kot sami ne moremo upam, da to storite pravilno prvič! Denar bo dobro porabljen.

Imejte v mislih tri načela…

1. širina kritja izdanega patenta je tisto, kar šteje… ne dejstvo, da imajo patent. To je tako, boste povečali število naprav, ki kršijo svoj patent (dobite legitimno patentno pokritosti vaš izum).

2. Izvršljivost izdanega patenta, prav tako šteje, da boste lahko uveljavile te pravice.

3. Naj bo vaš izum ZAUPNO (lahko uporabite pogodbo o varovanju tajnosti če je pravilno uporabljena, ki je poseben predmet) dokler se ne posvetuje s patentnega zastopnika, o katerih držav po vsem svetu, v katerem želite, da se patentno varstvo. To je drago, da bi dobili patentov in bi lahko rekli, da sami “Želim samo / morete privoščiti, patentno varstvo v moji domovini”… toda imejte v mislih, da bi nekateri mednarodno podjetje prišel k vam kasneje želijo patentirati v številnih državah!

Ohrani svoje pravice, da bi dobili patentov v tujini… posvetujte z patentnega zastopnika! Upoštevajte, da vzdrževanje vaš izum zaupen tudi ne daje vaš izum NA INTERNETU.

Tudi, Upoštevajte, da lahko trg svoj izum pred vašimi patentnih vprašanj… samo se prepričajte o razvejanost vaših marketinških aktivnosti pred časom po posvetovanju s patentnega zastopnika, kot sem predlagal zgoraj!

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane. Dodaj permalink.

Pustite Odgovori