Cili Inventor dhe Tregtisë Shows Industrisë duhet të shpikësit Pavarur Frekuentoni?

Kam marrë një pyetje sot nga një shpikës i pavarur si veten pyetur “Cilat janë disa prej më të mirë tregon tregtisë shpikësi si Inpex?”.

Mirë, Përgjigja ime është se nuk ka asnjë “një” tregtisë tregojnë për të marrë pjesë. Ka tregon tregtisë shpikës për shpikësit për të treguar-off dhe të përpiqemi për të shitur shpikjet e tyre.

Ka shumë më tregon tregtisë industrisë që janë specifike në industri të veçanta të tilla si housewares, shëtitje me varkë, jashtë, dhe si.

Këtu është një lidhje për të Tregtisë Shows pjesa e mia Burimet Inventor Ultimate:

http://www.inventionpatenting.com / inventor_trade_shows.html

Check out tregon tregtisë shpikës dhe tregti industri tregon të veçanta për shpikje tuaj.

Unë shpresoj se kjo ju ndihmon.

Të fala,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Sigurohuni që keni mbyllur-në “patentë në pritje” e parë dhe e di pasojat e treguar shpikje tuaj në një shfaqje tregtare para se të bëjnë kështu! Lexoni blogun tim për hollësi në postet më poshtë.

Ju mund të bllokoj-në patentë në pritje në:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

tregtisë shpikësi tregon tregtisë industrisë tregon Shpikësit e pavarur Shpikësit shesin shpikjet burimet përfundimtare shpikësi Shpikjet inventionpatenting.com patentë në pritje Dosja e aplikimit patentë

Disa nga shpikjet më të mira janë ato të zhvilluara në punë!

Njerëzit të dalë me ide të reja çdo ditë ata mendojnë se do të revolucionarizojnë botën dhe t'i bëjë ata ton të parave. Shumica e këtyre ideve janë konceptuar duke shikuar njerëzit bëjnë gjëra gjatë jetës së tyre të përditshme. Ndërsa unë nuk dua të dekurajuar dikush nga pas ëndrrat e tyre duke ndjekur idetë e tilla, disa nga shpikjet më të mirë që kam parë janë zhvilluar për të ndihmuar njerëzit të bëjnë punën e tyre të përditshme.

Për shembull, disa vite më parë kam pasur një klient i cili ka zhvilluar një tip të ri të pikëllim për të bërë një punë të veçantë kur riparimi automobila. Ndërsa pikëllim i tij kishte të shërbimeve (ishte e dobishme për të bërë diçka) dhe ishte e re, U.S. Zyra e Patentave (Pat) nuk mund të jetë i bindur se ishte një pikëllim jo të dukshme përmirësimi mbi wrenches mëparshme artit. I kishte thënë atij kjo ishte rezultat i të ngjarë pas duke bërë një kërko patentë, por ai ndjeu se ajo ishte një vlerë të provoni (dhe wrenches mund të shënohen “Patent Pending” ndërsa patentë shërbimeve aplikimi i ngritur për të ishte në të vërtetë në pritje para USPTO).

Pse janë këto ide shpesh më të mirë se ato të konceptuar nga vëzhgimi?

Mirë, së pari, ju jeni të ngushtë të njohur me problemet që ju hasni në punë… të jetë kjo një punëtor fabrike duke u përpjekur për të hequr dhe pozita fletë metalike për vulosje në një shtyp, një nënë e re ose baba duke u përpjekur për shkatërrimin e atyre “i keq” pelena të pista ndërsa të paktën mbajtjen e disa nga dinjitetin e saj, apo edhe një fëmijë në e tij ose të saj “punë” duke u përpjekur të ngasin një skateboard poshtë një hekurudhë shkallë.

Në radhë të dytë, ju keni vënë një shumë e mendimit në duke u përpjekur për të bërë punën tuaj më të lehtë ose më të sigurt. Ju të përballet me sfidën çdo ditë dhe duhet të “merren me të”! Ju keni një interes të madh në zgjidhjen e problemit. Lejon të përballen me atë, ne të gjithë përpiqemi për të parë për numrin një. Nëse ne mund të kursejnë energji… pse nuk e bëjnë këtë. Veç kësaj, ne natyrisht që nuk doni të merrni lënduar duke bërë punën tonë.

Më në fund, ka mijëra mundshme… ndoshta miliona njerëz rreth botës që bëjnë të njëjtën punë që ju bëni. Ky është një treg i gatshëm për të “gëlltis up” Ideja tuaj të re në një zemër mundi! Ata të gjithë kanë të njëjtin problem JU THJESHT Solved! Ju merrni një patentë për idenë tuaj ku ju doni të kontrolluar përdorimin e ide dhe ju jeni në vendin e shoferit!

Një fjalë e kujdes. Jetë i sigurt se në qoftë se ju punoni për një kompani apo të bëjë “i pavarur” punojnë për të tjerët që ju keni avokatin tuaj lokale kontrolloni çdo kontratë pune keni nënshkruar dhe të shkurtër ju në çdo ligjet e shtetit në fuqi që zbatohen. Kjo është për shkak se ligjet e shtetit ose të punësimit tuaj ose kontrata të tjera që ju nënshkruar mund të diktojnë se punëdhënësi juaj, ose konsumatori i pavarur zotëron këtë ide (dhe çdo të drejtave të patentës me to) keni zhvilluar mbi ose në lidhje me punën tuaj në vend se ju. Jini të sigurt dhe check it out!

Edhe, mos harroni se mund të ketë pasoja negative në marrjen e një familje (SHBA) dhe patentat e huaj në qoftë se ju vendosni për të ndërtuar dhe shfrytëzojnë ideja juaj (apo metodë) në punë. Para se duke bërë kështu, flisni me një avokat patentë përvojë!

Dëshironi të parë nëse ideja juaj është patentueshme? Klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Dëshironi të bllokoj-në patentë në pritje për shpikjen tuaj ose ide të reja produkt? Klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Të fala,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

Shpikjet zhvilluar në punë ide të reja Idetë revolucionarizojë botën fitoj para kërko patentë dobi dobishme për të bërë diçka u.s. Zyra e Patentave Jo-dukshme përmirësimi patentë në pritje patentë të shërbimeve aplikimit probleme në punë të bëjë punë më të lehtë të bëjë punë më të sigurt për zgjidhjen e problemit lëndohen duke bërë punë të marrë një patentë punë për kompaninë lokale të punësimit avokat kontratë të aplikueshme ligjet e shtetit ligji i shtetit Kontrata e punësimit punëdhënës drejtat patentë zhvilluar në punë zhvilluar në lidhje me patentat tuaja të punës vendas të huaj patentat avokati patent patentë në pritje ide e re produkt

Duhet të shpikësit Pavarur përgatisë dhe dorëzojë Aplikime e tyre Utility Patent?

I received a question today from a newbie inventor. She has read a book about pro se (doing it yourself) preparing and filing a utility patent application and believes that possibly she can successfully prepare and file a utility patent application on the product she is developing.

She worries though that she might not properly prepare her utility patent application and believes that she cannot modify her original application so she mustget it right the first time” (actually, that is incorrectthe application can be modified but: 1. new information callednew mattercannot be subsequently added and 2. pretendon saj siç janë paraqitur fillimisht mund të bllokoj atë në një pozitë të keqe të tillë si për të marrë mbrojtjen më të gjerë patentë të jetë e mundur).

Ajo nuk ka / duan të shpenzojnë paratë e saj mbi tarifat e avokatit (në mënyrë tipike $3,500.00 në $7,500.00) që të ketë patentë të saj utility aplikimit përgatitur profesionalisht për të. Ajo ndihet alternativë e vetme e saj përveç paraqitjes pro se është për të gjetur një investitor, ndonjëherë quhet një “engjëll”, për të ndihmuar atë me shpenzimet e saj. Ajo thotë se “Ajo thjesht duket aq e madhe.” cila eshte nje tipik shtet-i-mendjes në të cilën Shpikësit pavarur gjen vetveten.

Përgjigja ime ndaj saj është që një shkrimtar me përvojë teknike (apo shkrimtar ngjashme detaje të orientuar që shkruan shumë – Shpikësit SHUME largohet nga pjesët e shpikje të tyre që janë kritike të cilat nuk mund të shtohet më vonë dhe të mbajë nga data origjinale e depozitimit… ashtuquajtur “new matter”) mund në mënyrë adekuate të përgatisë dhe dorëzojë vet kërkesën e tyre të përkohshëm patentë, cila eshte nje zbulimi i plotë i shpikjes përfshirë pjesët përbërëse dhe si ato punuar bashku (ose për një metodë… hapat dhe se si ata punojnë së bashku). Unë nuk e kanë përdorur asnjë nga software përgatitjes patentë në treg për të përgatitur një aplikim të përkohshme patent.

Sipas mendimit tim, ASKUSH cili nuk është trajnuar siç duhet në Ligjin e Patentave (bërtasin qëllim) mund të përgatisë dhe dorëzojë në mënyrë adekuate e tyre patentë aplikimit shërbimeve le të vetëm dhe të ndjekur penalisht atë për lëshimin përmes SHBA. Zyra e Patentave (Pat). Aplikacione patentë utility kanë kërkesa të rrepta për përgatitjen (sidomos zemra e aplikimit… pretendimet) dhe do të shqyrtohet nga një gjykatë, nëse shpikja juaj të bëhet një sukses komercial dhe dikush dëshiron të zhvlerësuar atë.

Ajo merr jo vetëm njohuritë e fituara nga ligjor kaluar provimin e jurisprudencës për Patentim dhënë nga USPTO, por rreth 2-3 vjet e trajnimit nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat patentë kalitur. Prandaj, një Patent newbie avokatit apo Agjenti Patent (jo një avokat) i cili kaloi Bar Patentave por nuk ka qenë të trajnuar nga një avokat Patent me përvojë nuk është i kualifikuar edhe për të përgatitur kërkesën tuaj patentë prej tij / saj! Do të ju “shkojnë nën thikë” duke përdorur një “kirurg” të cilët vetëm lexojnë një libër për të bërë kirurgji të trurit dhe ju jeni e tij / saj pacienti i parë? Unë mendoj se jo!

Ajo është gjithashtu mendon përdorur një paketë software të paraqesë një kërkesë të përkohshme patent. Unë nuk e kanë përdorur software të tillë, por ajo mund të jetë një ndihmë e vlefshme në përgatitjen e një kërkesë të përkohshme patent (shih më poshtë në lidhje me të paturit e rezultateve shqyrtohen nga një avokat Patent). Lidhur me programet software për të përgatitur një kërkesë për patentë shërbimeve, “inteligjencës artificiale” aktualisht nuk mund të stimulohet në mënyrë adekuate proceset vendimmarrëse të një kacabu ose një mizë frutash… le vetëm proceset vendim-marrëse të një avokat Patent trajnuar.

Megjithatë, Unë nuk rekomandoj duke bërë një shkruaj deri-dhe skica e shpikje tuaj për të sqaruar dhe të kristalizuar shpikje tuaj në mendjen tuaj. Ju mund të përdorni një libër ose software të ju ndihmuar në këtë proces. MEGJITHATE, paraqesë punën tuaj në një avokat Patent për të redaktuar dhe finalizuar! Unë ju inkurajoj për të lexuar të gjithë ju mund të për patentat dhe procesi shpikje, por të jenë të kujdesshëm në lidhje me kufizimet tuaja.

Arsyeja që ju nuk dëgjojnë për patentat përgatitur gabimisht me shkrim nga shpikësit e pavarur duke u zhvlerësua nga gjykatat është që pothuajse askush të bëjë atë të sistemit të gjykatave duke arritur sukses komercial. Kështu, Shpikësit e pavarur janë “nanurisemi” në një ndjenjë të rreme të sigurisë që nga viti “Joe Inventor” “sukses” i përgatitur, paraqitur, dhe mori patentën e tij, Unë mund të bëj kaq shumë. Ata nuk e kuptojnë se patentë të lëshuar është praktikisht i pavlefshëm (i.e. kërkesat ofrojnë mbulim shumë të ngushta në të cilat konkurrentët’ Produktet mos bien, ose “cenojnë patentën” dhe / ose banesë nga pavlefshme për shkak të gabimeve të bëra nga shpikësi)!

Check out artikullin tim në lidhje me pro se shpikësit të cilët kanë ngritur tashmë një kërkesë për patentë (post të veçantë më poshtë).

A keni bërë një kërkim patentë për të parë nëse shpikja juaj është edhe patentueshme (është e dobishme për të bërë diçka, është e re, dhe nuk është një gjë e qartë për të bërë)?

Ju mund të përdorni faqen e internetit USPTO nëse ju pëlqen, edhe pse kërkim patentë është sa një art si një shkencë dhe merr bërë shumë kërkime për të zotëruar. Shoh:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Unë mund të bëni një kërkim profesional patentë inexpensively në:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Edhe, Kam dy oferta speciale mbi paraqitjen e aplikacione patentë për një kohë të kufizuar vetëm:

Përgatitja e një Zbatimi i përkohshëm Patent:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Përgatitja e një aplikimit për patentim Utility:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Unë shpresoj se kjo ju ndihmon. Më lejoni të dini se ju keni pyetje të mëtejshme.

Të fala,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

Shpikësit e pavarur patentë shërbimeve aplikimet newbie shpikësit pro se paraqitjen e Pretendimet Mbrojtjet patentë patentë shërbimeve aplikimit paraqitjen e pro se investitorët Shpikësit e pavarur aplikimet e përkohshme patentë Shpikësit Shpikjet zbulimi i ri çështje e pjesëve përbërëse shpikje Metodat përgatitjen patentë software ndjekur penalisht për lëshimin na. Zyra e Patentave sukses komercial zhvlerësojë patentë patentë bar provimin avokati patent përgatitur aplikacione patentë të shërbimeve shkruaj-up e shpikjeve skica e shpikjeve tuaj Patenta Procesi i shpikje shfuqizuar nga gjykatat sukses komercial patentat e lëshuara konkurrentët produktet shkelë pro patentë SE shpikësit kërkim patentë na Zyra e Patentave Zyra e Patentave paraqitjen e aplikacione patentë

A Ju dekurajuar për paratë tuaja Marrja Nga shpikjen juaj?

Lejon të përballen me atë… starting a new business is tough! I have been running InventionPatenting.com since 1999 për të ndihmuar në shpikësit të pavarur të mbrojtur dhe të fituar para nga idetë e tyre të reja të produktit… të gjitha në një kosto të arsyeshme. Tingëllon si një koncept të thjeshtë dhe të realizueshëm biznesi drejtë… sidomos kur kaq shumë kompanive të marketingut shpikje kanë qenë duke përfituar të padrejtë nga shpikësit të reja për vite?

Mirë, një biznes të ri nuk “ik” më vete thjesht duke krijuar një web site (që kam mësuar pas përcaktimit se deri në fund të 1999). Ajo merr shumë njohuri dhe punë e vështirë! Edhe tani, duke mësuar se si të promovuar web faqen time, ajo është ende shpesh dekurajuese.

Pika ime është se këmbëngulje është kyç. Nëse ju keni një ide të re produkt që nuk e ka provuar një sukses të marketingut, ri-vlerësuar produktin tuaj. Është me të vërtetë aq i mirë sa ju mendoni se është? Shpikësit Shumë “bie në dashuri” me ide të reja produktin e tyre për të harruar realitetin e situatës. Pyetni konsumatorët e ardhshëm për të përdorur dhe të vlerësojnë produktin tuaj. A reagimet e tyre përputhen me mendimet tuaja në lidhje me produktin tuaj? Nëse nuk, në mënyrë specifike të gjetur se pse. Pyeti ata nëse ata do të blejnë produktin në qoftë se ata e panë atë në raftet dyqan. Çfarë çmimi do të jenë ata të gatshëm të paguajnë për të dhënë përparësitë e saj (dhe ndoshta disa mangësi – gjërat më në jetë janë një tregti-off) mbi produktet konkurruese.

Unë shpresoj se kjo ju jep një pasqyrë… dhe frymëzim rinovohet. Shumë për të ardhur!

Add to Technorati Favorites

fitoj para duke filluar inventionpatenting.com ri biznesi Shpikësit e pavarur ide të reja produkt të biznesit konceptet e marketingut kompanive shpikje promovuar faqet Web ide të reja të produktit vlerësuar prodhimet avantazhe produkteve produkteve konkurruese frymëzim rinovohet

Ju ngritur një patentë utility aplikimi Yourself (Pro Se Inventor) – Tani Çfarë?

Pra, jeni të përgatitur kërkesën tuaj patentë shërbimeve për të kursyer para. Ndërsa duke marrë kohë dhe përpjekje për ta bërë këtë është e lavdërueshme, ju me të vërtetë duhet të ketë kërkesë për patentë tuaj të shërbimeve të shqyrtohen nga një avokat patentë përvojë (veçanërisht pretendimet) kur ju merrni një veprimi i parë Zyrën nga SHBA. Zyra e Patentave për të siguruar aplikimin tuaj si duhet mbulon shpikje tuaj. Ju gjithashtu do të duhet ndihmën e tij / saj profesionale në përgjigje në Zyrën e Patentave.

Ajo merr rreth 2-3 vjet, për një avokat patentë të jenë të trajnuar (nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat patentë përvojë) të duhet të përgatisin një kërkesë për patentë shërbimeve dhe ndjekur penalisht atë nëpërmjet Zyrës së Patentave për një patentë. Një shpikës të tilla si vetë nuk mund të shpresojnë për të bërë atë kohën e duhur parë! Paratë do të shpenzohen mirë.

Mbani në mend tri parime…

1. gjerësia e mbulimit të një patentë të lëshuar është ajo që akuza… jo fakti i të paturit e një patentë. Kjo është kështu që ju maksimizuar numrin e pajisjeve që shkelin patentë tuaj (merrni ligjshëm mbulimin tuaj patentën e shpikjes tuaj).

2. Zbatueshmëria e një patentë të lëshuar edhe akuza kështu që ju mund të zbatojë këto të drejta.

3. Mbani shpikje tuaj sekret (ju mund të përdorni një marrëveshje konfidencialiteti, nëse përdoret siç duhet e cila është një lëndë e veçantë) derisa ju të konsultoheni me një avokat patentë për të cilën vende të botës në të cilën ju doni të merrni mbrojtjen e patentë. Ajo është e shtrenjtë për të marrë patentat dhe ju mund të thoni vetes “Unë vetëm dua / mund të përballojë mbrojtja me patentim në vendin e shtëpisë sime”… por mbani në mend se disa kompani ndërkombëtare të mund të vijnë tek ju më vonë dëshirojnë të patentë atë në shumë vende!

Ruajtur të drejtat tuaja për të marrë patenta në vendet e huaja… të konsultoheni me një avokat patentë! Vini re se mbajtja shpikja tuaj sekret përfshin mos vënë SHPIKJET tuaj në internet.

Edhe, vini re se ju mund të tregut shpikje tuaj para se çështjet tuaja patentë… vetëm të jetë i sigurt për degëzime të aktiviteteve tuaja të marketingut para kohe duke u konsultuar një avokat patentë si unë sugjeruar më lart!

Burimet Ultimate Pavarur Inventor ka Arriti!

Dear shpikësit e Pavarur,

Dëshironi një listë të plotë të burimeve të hartuar për të ndihmuar Shpikësit e pavarur të tilla si veten sukses në mbrojtjen dhe marrjen e parave nga shpikje tuaj ose ide të reja produkt?

Check out Resources Ultimate Inventor Unë vetëm shtuar në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Pse nuk bookmark web faqe referencë për të ardhmen si ne do të përditësimit atë shpesh me informacion të ri?

Ju gjithashtu mund të shkarkoni markë tim të ri Ultimate Inventor vegël Burimet në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources_gadget.html

Best Regards,

Brian R. Rayve