Komunikoni me shokët shpikësit nga e gjithë bota në Nju jonë Forumi i Pavarur shpikësit!

Unë kam kërkuar për të ngritur një forum të rregullt (më tepër sesa një blog) ku Shpikësit e pavarur nga e gjithë bota mund të ndajnë eksperiencat e tyre dhe marketingun e patenting shpikje e tyre ose ide të reja të produktit. Mirë, ajo është në fund këtu.

Forumi është gjuhë në të dyja fund të përparme (Postime shikimin) dhe në fund mbrapa (llogarinë tuaj për të bërë postimet) kështu që ju mund të bisedoni me shpikësit nga e gjithë bota në gjuhët e tyre amtare!

Për të parë mesazhet në fund para në ndonjë nga 42 Gjuhë, thjesht klikoni mbi drop-down menu në këndin e majtë të çdo faqe web e forumit. Ju mund të vendosur gjuhën në fund mbrapa, kur ju regjistroheni si përdorues i ri.

Shpikësit janë pionierë… kështu që të jetë në mesin e parë për të nënshkruar dhe të postoni në Forumin e Pavarur shpikësit tonë.

Sign up për tonë Pavarur Shpikësit Forum nga klikuar këtu.

Të fala,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Jetë i sigurt për të më lejoni të dini se çfarë tema diskutimi dhe kategoritë që ju do të donte të: Forum@InventionPatenting.com.

Add to Technorati Favorites

Shpikësit bashkëveprojnë me Shpikësit Shpikësit e pavarur shpikësit forum forumi Shpikësit e pavarur patenting Shpikje Shpikje Marketing ide të reja të produktit shumëgjuhësh shumëgjuhëshe forum Gjuhë amtare inventionpatenting.com