Një zgjidhje Cutting Edge për kositje lëndinë!

Patents For Inventors on Their Inventions - Lawn Mower

Unë nuk e di kush është ky… por drejtues në mënyrë që të shkurtojë të gjithë lëndinë mund të jetë një problem i! Gjithashtu, Unë shpresoj që një sy gjumë mbyllur-off është i përfshirë në mënyrë kositës lëndinë nuk padashur prerë lëndinë e fqinjit… dhe lëndinë fqinjit e fqinjit të… dhe kështu-në.

Në të vërtetë, babai im u përpoq duke përdorur një nga vetëlëvizës me zinxhir para shtytje për të prerë automatikisht lëndinë në oborrin e shtëpisë tonë në fillim të viteve 1970. Ai vendosi një post në mes të oborrin e shtëpisë tonë dhe e lidhur atë në kositës lëndinë duke përdorur një litar të gjatë të mjaftueshme për të arritur skajet e jashtme e lëndinë.

Diametri i postit ishte i tillë që një udhëtim rreth postimi i shkaktoi një gjatësi prej litar gati të barabartë me gjerësinë e prerjes së kositës lëndinë për të përfunduar rreth postin. Kjo vazhdimisht lëvizur kositës lëndinë brendshmi drejt postin shkurtime për të siguruar pak mbivendosjes.

Vetëm një problem babai im nuk e llogarisin në… lëndinë ishte në formë drejtkëndëshe!

Kjo hyrje ishte postuar në Uncategorized. Bookmark permalink.

Lini një Përgjigju