Shpikësit dhe sipërmarrësit të tjera – Ju do të doja një Abonimi FALAS për tonë “Inventor Lajme dhe Këshilla Newsletter”?

Inventor News and Tips Newsletter Çdo çështje ju sjell:

1. Shpikësit e fundit të lajmeve duhet të dini.

2. Karakteristika mujore duke përfshirë:
• Pse nuk mendoj se!
• Inventor Garage
• Inventor e muajit
• Legit apo farsë? (përfshin votimin)
• E vërteta është huaj se fiction
• Crazy Shpikja e Muajit
• Shpikje gjelbër
• Ngjarjet e ardhshme
• Arsimi Inventor

3. Këshilla të brendshëm për shpikësit duke përfshirë se si të:
• Zhvillimi i një produkt të tregtueshme
• Ngritja e parave për të financuar zhvillimin
• Shitet, leje, ose prodhimin e produkteve

4. Produkteve dhe shërbimeve të veçanta ofron.

Lini një Përgjigju