A Ju dekurajuar për paratë tuaja Marrja Nga shpikjen juaj?

Lejon të përballen me atë… starting a new business is tough! I have been running InventionPatenting.com since 1999 për të ndihmuar në shpikësit të pavarur të mbrojtur dhe të fituar para nga idetë e tyre të reja të produktit… të gjitha në një kosto të arsyeshme. Tingëllon si një koncept të thjeshtë dhe të realizueshëm biznesi drejtë… sidomos kur kaq shumë kompanive të marketingut shpikje kanë qenë duke përfituar të padrejtë nga shpikësit të reja për vite?

Mirë, një biznes të ri nuk “ik” më vete thjesht duke krijuar një web site (që kam mësuar pas përcaktimit se deri në fund të 1999). Ajo merr shumë njohuri dhe punë e vështirë! Edhe tani, duke mësuar se si të promovuar web faqen time, ajo është ende shpesh dekurajuese.

Pika ime është se këmbëngulje është kyç. Nëse ju keni një ide të re produkt që nuk e ka provuar një sukses të marketingut, ri-vlerësuar produktin tuaj. Është me të vërtetë aq i mirë sa ju mendoni se është? Shpikësit Shumë “bie në dashuri” me ide të reja produktin e tyre për të harruar realitetin e situatës. Pyetni konsumatorët e ardhshëm për të përdorur dhe të vlerësojnë produktin tuaj. A reagimet e tyre përputhen me mendimet tuaja në lidhje me produktin tuaj? Nëse nuk, në mënyrë specifike të gjetur se pse. Pyeti ata nëse ata do të blejnë produktin në qoftë se ata e panë atë në raftet dyqan. Çfarë çmimi do të jenë ata të gatshëm të paguajnë për të dhënë përparësitë e saj (dhe ndoshta disa mangësi – gjërat më në jetë janë një tregti-off) mbi produktet konkurruese.

Unë shpresoj se kjo ju jep një pasqyrë… dhe frymëzim rinovohet. Shumë për të ardhur!

Add to Technorati Favorites

fitoj para duke filluar inventionpatenting.com ri biznesi Shpikësit e pavarur ide të reja produkt të biznesit konceptet e marketingut kompanive shpikje promovuar faqet Web ide të reja të produktit vlerësuar prodhimet avantazhe produkteve produkteve konkurruese frymëzim rinovohet

Një mendonin mbi "A Ju dekurajuar për paratë tuaja Marrja Nga shpikjen juaj?
  1. Pingback: Clarence

Lini një Përgjigju