Mos numërimin e klikimeve tuaj para se të çelin!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

A ju keni një website promovimin ide të re produktin tuaj? Ajo mund të jetë një mënyrë e madhe për të promovuar produktet. Megjithatë, ka shumë grackave për të bërë këtë naivitet.

Për shembull, Unë kam qenë shpenzimet e mijëra dollarë në paguaj-per-click motorët e kërkimit gjatë disa viteve të fundit për të promovuar faqen time. Unë kam marrë shumë click-throughs por kostot më tani janë mbizotëruese ndonjë fitimet e bëra nga klikimeve.

Kohët e fundit kam lexuar se MARRËDHËNIET numërimin, jo Klikime! Mendova me vete duh! Pse unë nuk duhet të ndjekin-up me të gjithë njerëzit që klikuar përmes dhe të nënshkruar-up për të shkarkuar Kit tim të lirë shpikësit të Pavarur? Duket kaq e thjeshtë tani.

Mirë, kjo është arsyeja pse unë jam tani Blogging rregullisht dhe emailing ato click-throughs për të krijuar marrëdhënie me ta! Shumica e ndoshta kurrë nuk do të blej ndonjë nga produktet ose shërbimet mua, por ata që do të bëjnë të jetë e vlefshme (financiarisht duke folur).

Pavarësisht, Unë nuk e kam marrë në biznes vetëm për të fituar para (edhe pse ajo ndihmon për të paguar faturat), por për të ndihmuar njerëzit. Unë shpresoj se ata njerëz të cilët kurrë nuk bëhen konsumatorët janë ndihmuar nga informacioni që ata marrin falas nga web faqen time.

Mirë, Unë shpresoj se ju do të ndiqni-up çon në, përfshirë klikimeve paguar, që ju të merrni… ata janë me vlerë ndjek për të ndërtuar këto marrëdhënie dhe disa të përfundojë si miqësi.

Mos harroni të ofrojmë disa nxitje (që ndihmon njerëzit) për të kapur informacionin e kontaktit… Emri zakonisht të paktën të parë dhe email… kështu që ju mund të ndiqni deri. Gjithashtu mbani në mend se njerëzit janë të përmbytur me email këto ditë. Shumica e njerëzve hedhin jashtë 9 nga 10 email ata marrin… prandaj sigurohuni që emailet tuaj të ofrojnë vlerë për të marrësit (i.e. ofrojë disa njohuri ose produkt me vlerë të shpenzimeve kohën e tyre gjithnjë e më të pakta për të hapur dhe të kërkoni në).

Në artikuj të ardhmen unë do të shkruaj më shumë këshilla mbi alternativat në email follow-up. Stay tuned!

Bisedoni me ju përsëri së shpejti… mos harroni të ndjekin-up dhe për të ndërtuar këto marrëdhënie!

Kjo hyrje ishte postuar në Uncategorized. Bookmark permalink.

Lini një Përgjigju