Frantic Inventors Wanted!

A jeni një shpikës tipike newbie… furishëm për të marrë filluar të bërë para nga ide të re produktin tuaj, por nuk ka një çelës çfarë të bëni?

Mos u shqetësoni, shumica e njerëzve mendojnë njëjtë si ju, kur ata fillojnë nga. Gjëja e parë që bëni është të paraqesë një kërkesë për patentë të kyçur në të drejtat tuaja ligjore për shpikje tuaj. Ju mund të paraqesë një kërkesë të përkohshme patent të kyçur në “patentë në pritje” për një vit. Ajo nuk mund të nxjerrë si një patentë, por një kërkesë për patentë të shërbimeve mund të bazohet në atë nëse paraqitur gjatë periudhës patentë në pritje të një viti mund të dhe të mbajë data e dorëzimit.

Aplikimi për patentë shërbimeve mund të nxjerrë si një patentë pasi kalon nëpër një proces të provimit në SHBA. Zyra e Patentave. Për të qenë patentueshme, juaj “ide” domosdoshmëri e re dhe jo-dukshme. Zakonisht, para paraqitjen e një aplikimi për patentë utility, një kërkim patentë është kryer për të parë nëse shpikësi duhet të investojnë paratë të paraqesë një. Një kërkesë e përkohshme patent është shumë më pak e shtrenjtë dhe në këtë mënyrë një kërkim patentë është fakultative, këshilloi pse në qoftë se investimet e tjera do të jetë bërë për të sjellë një produkt në treg.

Pasi të keni mbyllur në një patentë në pritje të depozitimit ose lloj tjetër të aplikimit për patentim, ju mund të trajtojë tregtueshmëri dhe licencimit çështje, të cilat unë do të diskutojnë në një datë të mëvonshme.

Ju mund të regjistroheni për një kërkesë për patentë të përkohshme ose shërbimeve në:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Ju mund të shihni më shumë informacion në lidhje me aplikimet për patentë të përkohshme në:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Të fala

Brian Rayve

Kjo hyrje ishte postuar në Uncategorized. Bookmark permalink.
Një mendonin mbi "Frantic Inventors Wanted!
  1. Hi Unë kam pasur 5 Shpikjet, 4 kanë qenë që në treg. Ju sy gjumë, Ju humbni. The 5 Th. asnjëherë nuk ka qenë tregtohet, por unë nuk e di se si për ta bërë atë work.I gjithashtu kanë 2 ide të reja dhe kurrë nuk kanë qenë të tregtohet. Njëra është një problem që shumica e grave do të duan që të zgjidhet. Tjetri është një veterregullues era gjenerator, të cilën unë e di se si të bëjnë punën, por çfarë do të bëni me të gjithë këtë informacion. Unë do të doja të shitur idetë e bazuar në para të gatshme dhe një përqindje.
    Jo jashtë,Asnjë cost.Thank ju për kohën tuaj.
    Sinqerisht
    Clifford Jewison

Lini një Përgjigju