Vetësi

Your Privacy
Your privacy is important to us. To better protect your privacy we provide this notice explaining our online information practices and the choices you can make about the way your information is collected and used. To make this notice easy to find, we make it available on our homepage and at every point where personally identifiable information may be requested.

Google Adsense and the DoubleClick DART Cookie
Google, as a third party advertisement vendor, uses cookies to serve ads on this site. The use of DART cookies by Google enables them to serve adverts to visitors that are based on their visits to this website as well as other sites on the internet.

Të zgjedhin nga cookies Dart ju mund të vizitoni Google ad dhe përmbajtjen e rrjetit privacy policy në vijim URL http://www.google.com/privacy_ads.html Ndjekja e përdoruesve nëpërmjet mekanizmave cookit Dart janë subjekt i politikave të Google privacy.

Të tjera të tretë ad servers Partia apo rrjetet ad mund të përdorni cookies për të ndjekur aktivitetet e përdoruesit në këtë faqe interneti për të matur efektivitetin reklamimi dhe arsye të tjera që do të ofrohen në politikat e tyre private veta, inventionpatenting.com nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookies që mund të përdoret nga palë të treta reklamuesit.

Mbledhja e Informatave Personale
Kur vizituar inventionpatenting.com, IP adresa të përdorura për të hyrë në faqe do të keni hyrë së bashku me datat dhe kohët e aksesit. Ky informacion është përdorur thjesht për të analizuar trendet, për të administruar faqen, gjetjen e personave lëvizjes dhe të mbledhë informacion të gjerë demografike për përdorim të brendshëm. Më e rëndësishmja, çdo adresa IP të regjistruara nuk janë të lidhura me informacion personalisht të identifikueshme.

Lidhje me faqet e palës së tretë
Ne kemi përfshirë lidhjet në këtë faqe për përdorimin tuaj dhe referencë. Ne nuk jemi përgjegjës për politikat e intimitetit në këto faqet e internetit. Ju duhet të jenë të vetëdijshëm se politikat e intimitetit nga këto vende mund të ndryshojnë nga tonat.

Ndryshimet në këtë Deklaratë e Drejta
Përmbajtja e kësaj deklarate mund të ndryshohet në çdo kohë, në diskrecionin tonë.

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me privacy policy tonë atëherë ju mund të na kontaktoni në info@inventionpatenting.com

Lini një Përgjigju