Disa nga shpikjet më të mira janë ato të zhvilluara në punë!

Njerëzit të dalë me ide të reja çdo ditë ata mendojnë se do të revolucionarizojnë botën dhe t'i bëjë ata ton të parave. Shumica e këtyre ideve janë konceptuar duke shikuar njerëzit bëjnë gjëra gjatë jetës së tyre të përditshme. Ndërsa unë nuk dua të dekurajuar dikush nga pas ëndrrat e tyre duke ndjekur idetë e tilla, disa nga shpikjet më të mirë që kam parë janë zhvilluar për të ndihmuar njerëzit të bëjnë punën e tyre të përditshme.

Për shembull, disa vite më parë kam pasur një klient i cili ka zhvilluar një tip të ri të pikëllim për të bërë një punë të veçantë kur riparimi automobila. Ndërsa pikëllim i tij kishte të shërbimeve (ishte e dobishme për të bërë diçka) dhe ishte e re, U.S. Zyra e Patentave (Pat) nuk mund të jetë i bindur se ishte një pikëllim jo të dukshme përmirësimi mbi wrenches mëparshme artit. I kishte thënë atij kjo ishte rezultat i të ngjarë pas duke bërë një kërko patentë, por ai ndjeu se ajo ishte një vlerë të provoni (dhe wrenches mund të shënohen “Patent Pending” ndërsa patentë shërbimeve aplikimi i ngritur për të ishte në të vërtetë në pritje para USPTO).

Pse janë këto ide shpesh më të mirë se ato të konceptuar nga vëzhgimi?

Mirë, së pari, ju jeni të ngushtë të njohur me problemet që ju hasni në punë… të jetë kjo një punëtor fabrike duke u përpjekur për të hequr dhe pozita fletë metalike për vulosje në një shtyp, një nënë e re ose baba duke u përpjekur për shkatërrimin e atyre “i keq” pelena të pista ndërsa të paktën mbajtjen e disa nga dinjitetin e saj, apo edhe një fëmijë në e tij ose të saj “punë” duke u përpjekur të ngasin një skateboard poshtë një hekurudhë shkallë.

Në radhë të dytë, ju keni vënë një shumë e mendimit në duke u përpjekur për të bërë punën tuaj më të lehtë ose më të sigurt. Ju të përballet me sfidën çdo ditë dhe duhet të “merren me të”! Ju keni një interes të madh në zgjidhjen e problemit. Lejon të përballen me atë, ne të gjithë përpiqemi për të parë për numrin një. Nëse ne mund të kursejnë energji… pse nuk e bëjnë këtë. Veç kësaj, ne natyrisht që nuk doni të merrni lënduar duke bërë punën tonë.

Më në fund, ka mijëra mundshme… ndoshta miliona njerëz rreth botës që bëjnë të njëjtën punë që ju bëni. Ky është një treg i gatshëm për të “gëlltis up” Ideja tuaj të re në një zemër mundi! Ata të gjithë kanë të njëjtin problem JU THJESHT Solved! Ju merrni një patentë për idenë tuaj ku ju doni të kontrolluar përdorimin e ide dhe ju jeni në vendin e shoferit!

Një fjalë e kujdes. Jetë i sigurt se në qoftë se ju punoni për një kompani apo të bëjë “i pavarur” punojnë për të tjerët që ju keni avokatin tuaj lokale kontrolloni çdo kontratë pune keni nënshkruar dhe të shkurtër ju në çdo ligjet e shtetit në fuqi që zbatohen. Kjo është për shkak se ligjet e shtetit ose të punësimit tuaj ose kontrata të tjera që ju nënshkruar mund të diktojnë se punëdhënësi juaj, ose konsumatori i pavarur zotëron këtë ide (dhe çdo të drejtave të patentës me to) keni zhvilluar mbi ose në lidhje me punën tuaj në vend se ju. Jini të sigurt dhe check it out!

Edhe, mos harroni se mund të ketë pasoja negative në marrjen e një familje (SHBA) dhe patentat e huaj në qoftë se ju vendosni për të ndërtuar dhe shfrytëzojnë ideja juaj (apo metodë) në punë. Para se duke bërë kështu, flisni me një avokat patentë përvojë!

Dëshironi të parë nëse ideja juaj është patentueshme? Klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Dëshironi të bllokoj-në patentë në pritje për shpikjen tuaj ose ide të reja produkt? Klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Të fala,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

Shpikjet zhvilluar në punë ide të reja Idetë revolucionarizojë botën fitoj para kërko patentë dobi dobishme për të bërë diçka u.s. Zyra e Patentave Jo-dukshme përmirësimi patentë në pritje patentë të shërbimeve aplikimit probleme në punë të bëjë punë më të lehtë të bëjë punë më të sigurt për zgjidhjen e problemit lëndohen duke bërë punë të marrë një patentë punë për kompaninë lokale të punësimit avokat kontratë të aplikueshme ligjet e shtetit ligji i shtetit Kontrata e punësimit punëdhënës drejtat patentë zhvilluar në punë zhvilluar në lidhje me patentat tuaja të punës vendas të huaj patentat avokati patent patentë në pritje ide e re produkt

Lini një Përgjigju