Burimet Ultimate Pavarur Inventor ka Arriti!

Dear shpikësit e Pavarur,

Dëshironi një listë të plotë të burimeve të hartuar për të ndihmuar Shpikësit e pavarur të tilla si veten sukses në mbrojtjen dhe marrjen e parave nga shpikje tuaj ose ide të reja produkt?

Check out Resources Ultimate Inventor Unë vetëm shtuar në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Pse nuk bookmark web faqe referencë për të ardhmen si ne do të përditësimit atë shpesh me informacion të ri?

Ju gjithashtu mund të shkarkoni markë tim të ri Ultimate Inventor vegël Burimet në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources_gadget.html

Best Regards,

Brian R. Rayve

Kjo hyrje ishte postuar në Uncategorized. Bookmark permalink.

Lini një Përgjigju